Sledujte živě The Game Awards 2023, jaká potenciální oznámení čekáme?
i Zdroj: The Game Awards
Novinka Sledujte živě The Game Awards 2023, jaká potenciální oznámení čekáme?

Sledujte živě The Game Awards 2023, jaká potenciální oznámení čekáme?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 12. 2023 15:00

Dámy a pánové, už za pár hodin odstartuje očekávané The Game Awards 2023. Těšit se můžeme jak na udílení cen her roku, tak oznámení nových velkých her.

Reklama

Oblíbený moderátor Geoff Keighley nedávno lákal na udílení cen, jenže my už The Game Awards 2023 dobře známe a upřímně, alespoň mě, rozhodně zajímají spíše nové gameplay záběry z očekávaných her a světové premiéry v podobě oznámení. A i letos bychom se několika oznámení měli dočkat. 

Každopádně kdy a kde sledovat The Game Awards 2023? Sledovat můžete buďto zde přímo u nás, nebo na oficiálním kanálu YouTube, dostupnost tedy velmi snadná a zdarma, nicméně ta horší zpráva, celá akce odstartuje už v sobotu v 1:30 našeho času. Hádám, většina z vás bude mít “půlnoc”, ale nebojte, ráno tu bude připravených několik článků + souhrn toho nejlepšího, co se na akci událo. TGA poběží až do 5 ráno

Jaká oznámení čekáme?

Mluvilo se hned o několika světových premiérách, žádná z nich však logicky nebyla oficiálně potvrzena, každá jedna hra má být překvapením. 

Pokud bychom to měli shrnou v bodech, tak..

  • Xbox: Microsoft zde údajně chystá velké oznámení, jak jsme zmiňovali výše, není jasné o co půjde, každopádně hra má běžet na Unreal Engine 5. Že by přišlo odhalení State of Decay 3? Nebo se snad světu konečně představí Indiana Jones? Více bychom se přiklonili k Jonesovi. Další variantou ale klidně může být exkluzivní horor Overdose, který vzniká v Kojima Productions.
  • Arkane: Studio stojící za hrami jako Dishonored nebo Prey se též údajně chystá na TGA oznámit novou hru - nejpravděpodobnější bude Dishonored 3, nebylo by to po nedávném úniku informací překvapením.
  • 505 Games: Včera se objevila zpráva, že vydavatelství 505 Games chystá v nejbližší době oznámení remaku Brothers: A Tale of Two Sons. Je velmi pravděpodobné, že jej právě na TGA uvidíme.
  • Absurd Ventures: K oznámení svých nových her se chystá také legendární Dan Houser, zakladatel Rockstar Games. Minimálně teaser bychom mohli vidět.
  • Supermassive: Oficiálně bylo potvrzeno, že svou novou, příběhovou hru zde představí také studio Supermassive Games.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama