Sledujte dnes od 18:00 konferenci Call of Duty Next, zaměří se na všechny příchozí hry
i Zdroj: Activision Blizzard
Novinka Sledujte dnes od 18:00 konferenci Call of Duty Next, zaměří se na všechny příchozí hry

Sledujte dnes od 18:00 konferenci Call of Duty Next, zaměří se na všechny příchozí hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 10. 2023 10:00

Už pomalu vyhlížíte Call of Duty: Modern Warfare 3 nebo Call of Duty: Warzone Mobile? Potom by vám zaručeně neměla uniknout dnešní konference Call of Duty Next 2023. Jestliže ale nemáte dnes čas, nevadí, už tradičně pro vás připravíme shrnutí celé akce do samostatného článku.

Reklama

Jestliže patříte mezi fanoušky Call of Duty, potom by vám neměla uniknout dnešní konference Call of Duty Next. Odstartuje v 18:00 našeho času na YouTube a zaměří se na všechny chystané novinky a pomalu blížící se hry. S jistotou se dočkáme představení novinek pro Call of Duty: Warzone 2. Chybět pak nebude zmínka o připravovaném Call of Duty: Warzone Mobile. Zde očekáváme oznámení data vydání, které bylo interně odloženo z května 2023 údajně na listopad 2023.

Nejvíce času by se zde mělo dostat hlavně Call of Duty: Modern Warfare 3, které rozšíří seznam plnohodnotných dílů série. Konferenci můžete sledovat níže a pokud na ni dnes nebudete mít čas, nevadí, my vám ji shrneme do samostatného článku, který bude k dispozici hned zítra ráno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama