Slavný Mickey Mouse dostane "vlastní" hororovou hru, představujeme vám Infestation 88
i Zdroj: Nightmare Forge Games
Infestation 88 Novinka Slavný Mickey Mouse dostane "vlastní" hororovou hru, představujeme vám Infestation 88

Slavný Mickey Mouse dostane "vlastní" hororovou hru, představujeme vám Infestation 88

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 1. 2024 11:00

Mickey Mouse je pohádková postava už od roku 1928, teď ale přichází v hororovém survivalu Infestation 88, který připravuje studio Nightmare Forge Games.

Reklama

Mickey Mouse, úžasná postava, která jistě doprovázela většinu dětských životů. Vytvořena byla v roce 1928 a až do roku 2023 byla ikonou Walt Disney. Jenže už dávno nepatří mezi klenoty, kterých si Disney váží a s příchodem roku 2024 přišla o ochrannou známku, co to pro veřejnost znamená? Vzhled slavné postavičky teď může použít prakticky každý. A prvním z nich bude studio Nightmare Forge Games, které před několika hodinami oznámilo survival kooperační horor Infestation 88.

Infestation 88 je epizodická kooperační survival hororová hra pro 1 až 4 hráče, ve které jste vy a vaši přátelé deratizátoři přizvaní k léčbě těchto záhadných zamoření.” Píše se v oficiálním popisku.

Popisek na Steamu pak raději upřesňuje: hra nemá žádnou spojitost s původními tvůrci značky (Mickey Mouse). Infestation 88 vyjde pouze na PC v průběhu roku 2024 a nabídne podporu DLSS. Níže přikládáme galerii screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama