Gran Turismo 7 Novinka Škoda Auto oficiálně představila nový elektrický vůz

Škoda Auto oficiálně představila nový elektrický vůz

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 4. 2024 11:00 1

Automobilka Škoda Auto oficiálně představila nový plně elektrický sportovní vůz Škoda Vision GT. Vyzkoušet si jej mohou již nyní všichni majitelé hry Gran Turismo 7.

Reklama

Minulý týden v pátek jsme vás informovali o nové aktualizaci, která měla brzy dorazit do závodního simulátoru Gran Turismo 7. Ta měla mimo jiné přinést minimálně jeden nový vůz - a to značky Škoda Auto. Již v pátek se vědělo, jak bude vypadat a že jde o čistě elektrický vůz určený právě do této oblíbené, stále exkluzivní PlayStation 5 hry.

Aktualizace je venku a od včerejšího rána ji mohou zdarma stahovat všichni majitelé originální hry na PlayStation 4 a PlayStation 5, PS5 hráči navíc mohou využít podpory PSVR 2.

“Studie VISION GT vznikala nejprve zcela v digitálním prostředí. Designéři postupně skicovali různé verze a spojovali jednotlivé myšlenky do výsledného celku. „Kreativní svobodu, která nám umožnila posouvat i hranice našich vlastních možností, jsme si opravdu užili,“ říká Franck Le Gall. Při přípravě studie šel tým až do nečekaných detailů, takže výsledek je vize jednomístného elektrického sportovního vozu, který (podle představ designérů) spočívá na lehce upravené platformě sériového modelu OCTAVIA RS.” Dočtete se na oficiálních stránkách.

Galerie

Gran Turismo 7 je závodní simulátor s detailním modelováním aut a realistickou fyzikou jízdy. Hráči si mohou vybírat z širokého spektra vozidel a závodit na různých tratích po celém světě. Hra nabízí rozmanité režimy, včetně kariéry, online multiplayeru a tvůrčích nástrojů pro úpravu aut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama