Skate od Full Circle dostane příběh, rozvíjet se bude dalšími aktualizacemi
i Zdroj: Full Circle Studio
Skate Novinka Skate od Full Circle dostane příběh, rozvíjet se bude dalšími aktualizacemi

Skate od Full Circle dostane příběh, rozvíjet se bude dalšími aktualizacemi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 4. 2023 13:42

Vývojáři z Full Circle se po delší době podělili o některé informace ohledně hry Skate. Vypadá to, že se máme na co těšit. Hra dostane příběhovou linku, kterou budou rozšiřovat dalšími aktualizacemi. Co dalšího prozradili?

Reklama

Už je to nějakou dobu, co jsme naposledy slyšeli o Skate od Vancouverského studia Full Circle, tvůrci hry se v novém vývojářském deníčku podělili o další zajímavé informace. V první řadě tu je něco, co asi některé hráče nepotěší, Skate bude vyžadovat neustálé připojení k internetu, offline si jej tedy nezahrajeme, ale s tím se samozřejmě muselo počítat, jde o free-to-play hru, kde důležitou roli hrají online prvky.

Na výběr budeme mít ze tří obtížností:

  • Own It: snadný režim hlavně pro začátečníky
  • Crush It: střední obtížnost
  • Shut it down: nejtěžší obtížnost

Režimy obtížnosti nás budou chtít posouvat výš, čím vyšší obtížnost, tím lepší odměny, což je v multiplayeru zásadní. A nemusí jít pouze o triky na rampách, svět ve Skate nabídne i další aktivity, dle traileru například doslova parkourkové. 

Tvůrci se mimo jiné pozastavili také u téma loot-boxy. Ačkoliv testeři, kteří už nějakou dobu hrají na PC, tvrdí, že loot-boxy jsou součástí hry, kreativní ředitel Cuz Perry v deníčku řekl, že ve hře v žádném případě loot-boxy nebudou. Co si tedy o tomto tvrzení myslet? Je skoro jisté, že nějakým způsobem hra musí vydělávat, jde o roky připravovaný projekt, který vyjde v modelu free-to-play. Navíc je známo, že ve Skate uvidíme stovky různých skinů jak oblečení našich postav, tak kompletně celého skatu. Nutno podotknout, už nyní ve hře najdeme herní měnu Stars.

V závěrů přišla na řadu ta nejlepší zpráva, Skate dostane příběhovou linku, tu si hráči osahají až v plné verzi, nikoliv jako testeři aktuální pre-pre-alphy, která probíhá na PC. Test se mimochodem blíží také pro konzolisty. Nicméně příběh budou tvůrci rozvíjet dalšími aktualizacemi, o čem přesně by mohl být je nyní otázkou.

Máte tip? Napište nám do komentáře.

Skate stále nemá datum vydání, jelikož ale tvůrci neustále zmiňují pre-pre-alphu, plnou verzi bychom letos raději neočekávali

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama