Silkbulb test, VHS horor, o kterém se nic předem nedozvíte
i Zdroj: Volně k užití / Tim Oxton
Silkbulb test Novinka Silkbulb test, VHS horor, o kterém se nic předem nedozvíte

Silkbulb test, VHS horor, o kterém se nic předem nedozvíte

David Vondráček

David Vondráček

6. 12. 2023 18:00 1

Hra by měla vyjít ještě v tomto roce, přesné datum ale ještě neznáme. A co říct o hře samotné? Vypadá hodně nezvykle a vzbuzuje velmi nepříjemné pocity. Pokud byste chtěli vědět víc, pak vám zbývá jediné, tento test podstoupit.

Reklama

Hru můžete najít na platformě Steam, ale příliš moudří z toho nebudete. Hra totiž neobsahuje žádný popisek.

"Výtahem vlevo, prosím. A pak chodbou dolů - neloudejte se, už tak jsme dost pozadu. Pokud se výtah zastaví, v žádném případě nevystupujte dřív, než se dostanete do správného patra. Zopakujte mi to, prosím, abych věděl, že jste tomu rozuměli. Dobře, děkuji.Až tam dorazíte, posaďte se k prostřednímu stolu. Za chvíli začne test. Nemluvte s ostatními účastníky. Nefoťte se. Nezapisujte si své vzpomínky. A nedívejte se přímo do diaprojektoru. Co se děje? Ne, je to diaprojektor - ten nic nepoškodí. Ale nebudete se moci dívat. A my potřebujeme, abyste viděli„. Tak zní jediný pořádný popisek, který na Steamu najdete.

Asi vám došlo, že je to zcela jistě záměr. Nemáte předem vědět, do čeho jdete. Možná i proto si můžete stáhnout demo ze hry, a vyzkoušet si tak tento test. O co, že vlastně jde?

Sedíte uprostřed temné místnosti a před vámi je projektor, na kterém běží různé otázky a obrázky. Vy pak máte pomocí dvou tlačítek odpovídat. Jenže to není jen tak. Otázky jsou stále nepříjemnější a něco vás neustále nutí odpovídat pod tlakem. 

Po osobním odzkoušení mohu říct, že je to hra, na kterou jen tak nenarazíte. Po celou dobu z ní máte nepříjemný pocit, který se neustále stupňuje. Přesto bych si rád zahrál plnou verzi této hry, ale kdy vyjde, těžko říct. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama