Série Far Cry má nového šéfa, tým povede autor příběhu Far Cry 5
i Zdroj: Ubisoft Studio
Novinka Série Far Cry má nového šéfa, tým povede autor příběhu Far Cry 5

Série Far Cry má nového šéfa, tým povede autor příběhu Far Cry 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 8. 2023 15:00

Far Cry jednoznačně potřebuje změnu, poslední dva díly jasně ukázaly, že kvalita série padá strmě dolů. S tím by mohl pomoct Drew Holmes, který nově povede značku Far Cry. Dříve se podepsal například pod příběh Far Cry 5 či skvělého BioShock Infinite.

Reklama

Se sérií Far Cry to v posledních letech nevypadalo příliš dobře, posledním kladně hodnoceným dílem bylo Far Cry 5, které dostalo parádní grafiku, příběh i okolnosti, hráče včetně nás bavil sektářský kult Prorabáků a fantasy prvky. O něco horší to bylo s menší odbočkou New Dawn v roce 2019, která jako jeden z mála dílů v recenzích nedosáhla ani na 8 / 10 a v průměru skončila s hodnocením 7.7 / 10.

Nové Far Cry s podtitulem Rise? Unikají informace o světě a hlavním záporákovi
i Zdroj: Ubisoft Studio

Nové Far Cry s podtitulem Rise? Unikají informace o světě a hlavním záporákovi

Příběhové Far Cry: Rise a multiplayerové Far Cry: Conquest? To jsou nové díly, které údajně přinese studio Ubisoft v…

20. 7. 2023 10:40

Ubisoft tak měl co napravovat. V roce 2021 dorazilo Far Cry 6, které nás vzalo na Kubu do obrovského otevřeného světa, jenže celková kvalita hry šla opět dolů. Příběh byl nezajímavý, gameplay nudný, hra obsahovala spousty chyb a recenze? Opět pouhých 7.6 / 10. Je vůbec ještě šance, aby nám Far Cry přineslo něco nového? Pod novým šéfem určitě ano.

Značku Far Cry nově povede zkušený Drew Holmes, který se postaral například o příběh zmíněného Far Cry 5, ale dříve také BioShock Infinite či původní trilogie série Saints Row. Dokáže vrátit dříve slavné Far Cry zpět na vrchol? Bude to těžký úkol, chce to však změny. 

Ubisoft do jara 2024 vydá 10 her, jedna je stále velkou záhadou, mluví se o Far Cry
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft do jara 2024 vydá 10 her, jedna je stále velkou záhadou, mluví se o Far Cry

Ačkoliv se Ubisoftu poslední rok finančně příliš nedařilo, následující měsíce přinesou spousty velkých AAA her, Ubisoft si…

24. 7. 2023 16:10

Co udělat proto, aby Far Cry opět patřilo na špičku open-world FPS her? Zajímavý příběh pod jeho vedením očekáváme, nicméně co se týče gameplaye, nejsou už všechny ty rádiové věže nudné? Pořád ty samé puzzle, milion různých a naprosto zbytečných miniher, co je dát pryč? Nechce to zase zajímavého záporáka, kterého si hráči budou pamatovat stejně dlouho, jako například Vaase z Far Cry 3? Změnit toho lze hodně a my se na změny (které snad dorazí) těšíme. Nové Far Cry podle nedávných informací nemá být daleko, vyjít klidně může už v roce 2024, nejdéle však v roce 2025. Více se dočtete v přiloženém článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama