Série Call of Duty by měla v následujících letech vycházet na Switch
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Série Call of Duty by měla v následujících letech vycházet na Switch

Série Call of Duty by měla v následujících letech vycházet na Switch

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 2. 2023 15:48

Brad Smith z Microsoft oznámil, že nyní podepsali smlouvu s Nintendem ohledně série Call of Duty, které minimálně 10 let bude vycházet na Switch.

Reklama

Celý minulý rok se řešila jedna velká akvizice, když Microsoft oznámil, že kupuje společnost Activision Blizzard, PlayStation proti tomuto obchodu odstartoval velký boj. A to především kvůli bezkonkurenční akční sérii Call of Duty, vedení PlayStationu se zkrátka obává, že ji Xbox využije jako exkluzivní, což Microsoft popřel a Sony nabídl smlouvu, která by franšízu Call of Duty nabídla na minimálně dalších 10 let, ani to se ale Sony nelíbí.

Této nabídky ale velmi ráda využila společnost Nintendo, podle prezidenta Microsoftu Brada Smitha si obě firmy plácly, série Call of Duty bude v následujících 10 letech vycházet i na platformy od Nintenda, pravděpodobně tím je myšlen Switch a jeho budoucí nástupci. A nepůjde o nějaké menší díly nebo pouhé starší Warzone, Microsoft chce na Nintendo přivést všechny prémiové tituly. Kdy bychom se mohli dočkat prvního není jisté, velmi by nás překvapilo, kdyby k vydání na Switch došlo už v letošním roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama