Seriál Peaky Blinders se údajně dočká dvou nových filmů
i Zdroj: Netflix
Filmy a seriály Novinka Seriál Peaky Blinders se údajně dočká dvou nových filmů

Seriál Peaky Blinders se údajně dočká dvou nových filmů

Richard Šimáček

Richard Šimáček

19. 12. 2023 08:00

Seriál Peaky Blinders se údajně dočká ne jednoho, ale hned dvou chystaných spin-off filmů. Natáčení prý začne v polovině příštího roku. Scénář je skoro hotový.

Reklama

Podle agentury Bloomberg se populární dobové kriminální drama s Cillianem Murphym v hlavní roli dočká dvou samostatných spin-offů a vypadají dost zajímavě. První se bude odehrávat v Bostonu v polovině 20. století, několik desetiletí po skončení Peaky Blinders. Druhý spin-off se zřejmě zaměří na Polly (původně ji hrála Helen McCrory), matriarchu zločineckého klanu Shelbyů.

Helen McCrory zemřela již v roce 2021 ve věku 52 let, takže je pravděpodobné, že se budou snažit umístit spin-off do jiné doby, možná se ponoří do doby, kdy byla postava mladá.

Co se týče spin-offu zasazeného do Bostonu, není známo, jak bude vypadat, a změna časového období by mohla otevřít řadu možností. Stojí však za zmínku, že James Frenchville hrál v 6. sérii Peaky Blinders vůdce zločinu v jižním Bostonu Jacka Nelsona, což by mohlo otevřít svět Peaky Blinders a umožnit přesun dramatu do Států.

O spin-offu se samozřejmě mluvilo už dříve, ale tohle je něco samostatného. Scénárista Steven Knight nedávno informoval  Radio Times o filmu a prozradil, že je v závěrečné fázi psaní scénáře

"V plánu je začít natáčet v polovině příštího roku," řekl Steven Knight.

Začátkem tohoto měsíce Murphy řekl, že by byl otevřený tomu hrát ve filmu, ale řekl, že se mu líbilo zakončení 6. série seriálu. Kdy spin-offy zamíří na naše obrazovky, je tak trochu záhadou. Zdá se však, že spin-off film můžeme očekávat spíše dříve než později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama