Senua's Saga: Hellblade 2 může být již plně hratelné
i Zdroj: Ninja Theory
Hellblade 2 Novinka Senua's Saga: Hellblade 2 může být již plně hratelné

Senua's Saga: Hellblade 2 může být již plně hratelné

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 9. 2023 11:00

Studio Ninja Theory se sešlo ve společných prostorách, kde si užívali hraní "nějaké hry". Je velmi pravděpodobné, že půjde o dlouho očekávané Senua's Saga: Hellblade 2. Nebo snad hrají stále nepředstavený psychologický horor Project Mara?

Reklama

Studio Ninja Theory v pátek přidalo tajemný tweet, ve kterém říká: “Není nic lepšího, než být všichni pohromadě a hrát hru”. Otázkou nyní samozřejmě je, zda tím vůbec myslí zmíněné Senua's Saga: Hellblade 2. Je to ale více než pravděpodobné a zpráva fanouškům jasně naznačuje, že Hellblade 2 je již plně hratelné. Nejpodivnější je ale rozmazaná obrazovka na fotografii, proč ji tvůrci skryli? To opravdu nemohli zveřejnit jediný nový záběr ze hry? 

A nebo se jedná o hororovou hru Project Mara, kterou studio oznámilo v roce 2020? O tomto dlouho připravovaném projektu nevíme prakticky vůbec nic, krom oznamovacího článku se později ukázal teaser trailer. Ani ten ale ve finále nic neprozradil a o hře je dlouhé roky ticho. My, ale ani spousty komentujících na sociálních sítích nepředpokládáme, že by Project Mara vyšel dříve, než Hellblade 2.

"Pokračování oceňovaného Hellblade: Senua's Sacrifice, Senua se vrací na brutální cestu za mýty a utrpením na vikingském ostrově. Senua je odhodlaná zachránit ty, kteří se stali obětí hrůz tyranie," uvádí oficiální popisek hry.

Hellblade 2 bude kvalitou úplně někde jinde než první díl
i Zdroj: Spite.cz

Hellblade 2 bude kvalitou úplně někde jinde než první díl

Spoluzakladatel studia Ninja Theory v rozhovoru prozradil, že jednička bude oproti druhému dílu vypadat jako indie hra.

8. 2. 2022 18:36

Hellblade 2 bude ve všech směrech lepší než první díl. Myslím, že Hellblade 1 bude v porovnání s dvojkou působit jako malá indie hra,

řekl Tameem Antoniades, spoluzakladatel studia Ninja Theory. Senua's Saga: Hellblade 2 vyjde v průběhu roku 2024 ve verzích PC a Xbox Series X/S. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama