Samuel L. Jackson tvrdí, že Mace Windu žije. Chce natočit seriál
i Zdroj: Disney
Filmy a seriály Novinka Samuel L. Jackson tvrdí, že Mace Windu žije. Chce natočit seriál

Samuel L. Jackson tvrdí, že Mace Windu žije. Chce natočit seriál

Richard Šimáček

Richard Šimáček

14. 2. 2024 09:00

Představitel legendární postavy Mace Windua Samuel L. Jackson tvrdí, že jeho postava je stále naživu. Chce od Disney, aby se o něm natočil nový seriál, který ukazuje, co se s ním stalo.

Reklama

Ve Star Wars filmech a seriálech je takový zvyk, že když libovolná postava někam spadne a není vidět, jak umřela, tak to znamená, že žije. To samé říká i představitel Mace Windua Samuel L. Jackson, který tvrdí, že jeho postava je stále na živu, i když spadla z velké výšky z okna během filmu Star Wars: Epizoda 3 – Pomsta Sithů.

Samuel L. Jackson chce, aby společnost Disney natočila nový seriál, který bude ukazovat, jak to vlastně s jeho postavou bylo a že ten pád přežila. Rozhodně by tento seriál byl skvělý pro všechny fanoušky Star Wars, protože Mace Windu byl jeden z nejsilnějších Jediů ze všech Star Wars filmů.

Imperátor Palpatine, Boba Fett či Darth Maul všechny tyto postavy přežili svou smrt, i když to vypadalo, že nemůžou přežít. Oproti nim Mace Windu spadl jen z okna a přišel o ruku, takže přežít to mohl bez problému.

Uvidíme zda se Disney skutečně rozhodne k této postavě vrátit. Mohly by tím solidně vydělat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama