Sam Lake a Hideo Kojima by mohli spolupracovat na nové hře
i Zdroj: Volně k užití / Sam Lake, Hideo Kojima
Novinka Sam Lake a Hideo Kojima by mohli spolupracovat na nové hře

Sam Lake a Hideo Kojima by mohli spolupracovat na nové hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 4. 2024 07:30

Když se sejdou dvě velmi známé osobnosti, každý z jedné strany světa, vždy to musí něco znamenat, o posezení u kávy se rozhodně nejedná. Chystají Kojima a Lake společný projekt?

Reklama

Chystá se něco velkého? Zdá se, že legendární herní vývojář Hideo Kojima, známý díky sériím jako Metal Gear Solid či Silent Hill, a režisér Sam Lake z Remedy, jenž stojí za hrami jako Max Payne, Alan Wake nebo Quantum Break, mají něco společného v plánu. Na svých oficiálních profilech se objevili ve studiu Kojima Productions, fotografovaní před mnoha kamerami, jak drží hrnky. To zřejmě není jen tak. Co se chystá? Společný projekt? Možná se Lake objeví v některém z Kojimových her? Nezbývá, než čekat na oficiální vyjádření. Lake už měl svůj podíl na herní scéně, například jako hlavní postava v kultovní sérii Max Payne (i když pravděpodobně nebude ve zmiňovaném remaku).

Kojima Productions v současnosti pracuje na dvou hlavních projektech. S PlayStationem se připravuje Death Stranding 2, s Xboxem pak hororová hra Overdose. Mohl by se Lake objevit v jednom z těchto titulů? Brzy se to dozvíme, ať už nás oba autoři svými náznaky chtějí vést kamkoliv.

Vzhledem k faktu, že Lake je přímo v Kojimovém studiu, nepředpokládáme, že by to bylo naopak, aby Hideo nějak účinkoval či spolupracoval na některé z her od Remedy. 

Remedy nyní připravuje celkem slušnou porci projektů. V první řadě se brzy dočkáme příběhových her jako Control 2, Max Payne 1&2 a kooperačních/online titulů Project Condor a Project Kestrel, který nahradil několik let připravovaný Vanguard.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama