RTS hra Terminator: Dark Fate - Defiance má své datum vydání
i Zdroj: Slitherine Ltd.
Terminator Novinka RTS hra Terminator: Dark Fate - Defiance má své datum vydání

RTS hra Terminator: Dark Fate - Defiance má své datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 2. 2024 16:00

Terminator je zpět. Studio Slitherine již za několik málo dnů vydá roky připravovanou real-time strategii Terminator: Dark Fate - Defiance. Těšit se můžeme také na PvP.

Reklama

Terminator se po několika letech znovu vrací. Po podprůměrné FPS akci Terminator: Resistance od studia Teyon, to zkusí tvůrčí celek Slitherine. Již několik let se chystá slibná RTS akce Dark Fate - Defiance, která má konečně své datum vydání.

Ve hře Terminator: Dark Fate - Defiance, se ocitneme uprostřed válečného konfliktu mezi lidstvem a mocnou syntetickou sítí zvanou Legion. V kampani pro jednoho hráče se stanete velitelem jednotky nazvané Founders, což jsou zbytky americké armády, a vaším úkolem bude vést tuto sílu v boji proti plánu Legie na vyhlazení posledních lidí na planetě. Budete muset strategicky řídit svou armádu a použít veškeré dostupné zdroje, abyste zvrátili osud a zachránili lidstvo před zkázou. Kromě příběhu pro jednoho hráče se můžeme těšit i na multiplayer, kde jsou připravené tři frakce: Founders, Resistance a Legion.

."Terminator: Dark Fate – Defiance je odvážná RTS, která vás postaví doprostřed budoucích válek mezi lidstvem a syntetickou sítí inteligentních strojů Legion. Převezměte velení a veďte svou armádu, abyste překazili plán Legion zničit lidstvo," dočtete se v oficiálním popisku hry na Steamu.

Terminator: Dark Fate - Defiance vyjde 21. února 2024 na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama