Rozšíření Destiny 2: The Final Shape oficiálně odloženo na červen 2024
i Zdroj: Bungie, Inc.
Destiny 2 Novinka Rozšíření Destiny 2: The Final Shape oficiálně odloženo na červen 2024

Rozšíření Destiny 2: The Final Shape oficiálně odloženo na červen 2024

Richard Šimáček

Richard Šimáček

28. 11. 2023 10:00

Po zvěstech a zprávách o zpoždění rozšíření společnost Bungie oficiálně potvrdila, že další rozšíření Destiny 2, The Final Shape, bylo posunuto na 4. června 2024.

Reklama

V příspěvku na blogu Bungie potvrdilo, že se rozšíření odkládá, a uvedlo, že potřebuje více času, aby obsah byl takový, jakým ho vývojáři chtějí mít. Původně mělo rozšíření vyjít 27. února 2024. Nové datum vydání je 4. června 2024.

The Final Shape je vyvrcholením prvních deseti let vyprávění příběhu Destiny. Bungie chce tuto etapu hry uzavřít co nejlépe, a proto si dává na čas, aby přineslo ještě větší a odvážnější obsah, který se bude připomínat a cenit po mnoho let. Uvidíme, jak vývojáři dostojí svému slovu a jak velkolepé toto rozšíření bude. Destiny 2 je tu s námi již více než 6 let. Hra vyšla 6. září roku 2017.

Toto oznámení následuje po nedávných zprávách, že Bungie mělo odložit The Final Shape poté, co společnost koncem minulého měsíce postihlo hromadné propouštění. Podle zpráv generální ředitel Bungie Pete Parsons zaměstnancům sdělil, že propouštění bylo způsobeno nedostatečným výkonem Destiny 2 v posledním roce, navíc čísla předobjednávek The Final Shape byla nižší, než se očekávalo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama