Rok 2022 byl pro Xbox velmi slabý, přiznal Phil Spencer
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Rok 2022 byl pro Xbox velmi slabý, přiznal Phil Spencer

Rok 2022 byl pro Xbox velmi slabý, přiznal Phil Spencer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 11. 2022 18:05

Šéf Xboxu, Phil Spencer si je dobře vědom, že rok 2022 byl ze strany Xboxu velmi slabý. Těší se ale na příští rok, vyjde spousty...

Reklama

Šéf Xboxu, Phil Spencer navštívil dámské studio Same Brain, které ho vyzpovídalo ohledně konzole a her, kterým šéfuje. V první řadě přiznal, že Microsoft na každé prodané konzoli tratí asi 100 dolarů, nicméně vše je tak dobře propočítané, že se zisky společnosti vracejí skrze prodané hry či oblíbený Game Pass.

V rozhovoru také řekl, že ví, jak byl letošní rok slabý, co se týče exkluzivit. Prozradil také, že si je dobře vědom, že hráči a majitelé konzole Xbox chtějí více a nejsou příliš spokojení. Rok 2023 prý ale nabídne mnohem více herních zážitků, než ten letošní. Což je rozhodně pravda.

Co se týče exkluzivit, dorazí dvě velké hry od Bethesdy, a to kooperační střílečka Redfall (Arkane), ale především masivní RPG Starfield (Bethesda). Později očekáváme také Diablo 4 a nové Call of Duty ( i když se mluví o tom, že v roce 2023 nevyjde žádný velký díl Call of Duty ). Tyto hry jsou jisté, vyjít ale klidně může i další velké RPG, Avowed (Obsidian). Zapomenout pak nesmíme ani na Perfect Dark, Fable nebo Contraband.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama