Rockstar spustil na Spotify vlastní rádio. Obsahuje 100 oblíbených skladeb z GTA
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Rockstar spustil na Spotify vlastní rádio. Obsahuje 100 oblíbených skladeb z GTA

Rockstar spustil na Spotify vlastní rádio. Obsahuje 100 oblíbených skladeb z GTA

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 11. 2023 08:00

Rockstar Games připravil playlist na Spotify obsahující hned 100 oblíbených skladeb ze série Grand Theft Auto. Pojďme si připomenout starší díly a jejich úžasnou hudbu.

Reklama

Série Grand Theft Auto je legendou samo o sobě, všechny ty příběhy, hlavní a vedlejší postavy, mise. Tvůrci však umí velmi dobře vybrat i písničky do vlastních rádií, které posloucháme během řízení. Rádia mne osobně bavily hlavně v případě dílu GTA: San Andreas, stanic bylo více než dost, hra nabídla spoustu různých žánrů a hromadu parádních songů. Věřím, že souhlasíte - a tak není nic lepšího, než si všechny ty oblíbené písničky připomenout.

Rockstar Games před několika hodinami vydal vlastní playlist, který zahrnuje přesně 100 oblíbených skladeb ze série Grand Theft Auto. Seznam najdete na Spotify, ach, ty moje oblíbené písničky z rádia K-Rose.

Rádia v GTA 6

Podle starších informací, chce Rockstar Games překonat GTA 5 v každém aspektu, včetně rozhlasových stanic. Internetem kolovaly zprávy, že mezi tracky uslyšíme například zpěváka The Weeknda nebo oblíbenou Billie Eilish.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama