Rockstar měl ještě před rokem připravovat remaster Midnight Club: Los Angeles
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Rockstar měl ještě před rokem připravovat remaster Midnight Club: Los Angeles

Rockstar měl ještě před rokem připravovat remaster Midnight Club: Los Angeles

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 10. 2022 11:40

Vypadá to, že Rockstar opravdu uložil k ledu všechny připravované projekty a soustředí se pouze na Grand Theft Auto 6.

Reklama

Před zhruba rokem se několik na sobě nezávislých insiderů shodlo, že v Rockstar Games vzniká hned několik remasterů starších dílů, mluvilo se o Red Dead Redemption, které mělo konečně zamířit také na PC a Grand Theft Auto 4. Mimo těchto remasterů měl R* údajně již dávno oznámit také Bully 2. Nicméně prioritou se stalo Grand Theft Auto 6 a podle insidera všechny připravované projekty byly uloženy k ledu na " možná někdy později ".

Co je aktuálně s Bully 2 není jasné, jednou se objeví informace, že bylo zrušeno, později, že se připravuje a nemá daleko od vydání. Nicméně velkou naději přinesla hackerská grupa Lapsus$, která tvrdí, že Bully 2 ve vývoji je, a dokonce přinesla screeny z rané fáze vývoje.

Nicméně kromě těchto minimálně tří titulů, měl Rockstar Games rozpracovaný i remaster  Midnight Club: Los Angeles, aspoň to tvrdil Markus Kienzl na svém instagramovém účtě, kde navíc oznámil, že hra vyjde i na novou generaci konzolí. Osud ale pravděpodobně dohnal i MCLA, Rockstar Games nejspíš využívá všechny dostupné vývojáře pro GTA 6. To by dle některých zdrojů mělo vyjít v roce 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama