Rockstar Games koupil moderskou komunitu Cfx.re, která stojí za FiveM a RedM
i Zdroj: Rockstar Games Studio
Novinka Rockstar Games koupil moderskou komunitu Cfx.re, která stojí za FiveM a RedM

Rockstar Games koupil moderskou komunitu Cfx.re, která stojí za FiveM a RedM

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 8. 2023 15:30

Rockstar Games a moderská komunita, která stojí za populárním FiveM a RedM, si plácly a společně budou pracovat na dalších projektech. S největší pravděpodobností hlavně skrze GTA 6: Online, kde se zkušenosti skupiny Cfx.re budou v rámci režimu Role Play hodit.

Reklama

Věřím, že téměř každý aktivní hráč nejnovějšího GTA někdy slyšel o moderské komunitě Cfx.re, která již roky pracuje na vlastním multiplayerovém zážitku FiveM pro GTA: Online a své dedikované servery nabízí veřejnosti. Stejně tak pracují s multiplayerem pro Red Dead Redemption 2, jejich launcher můžou hráči znát pod názvem RedM.

Rockstar Games právě oznámilo, že celou vývojářskou komunitu Cfx.re kupuje. Společně nyní dají síly dohromady a pravděpodobně přinesou do GTA 6: Online ty nejlepší možnosti a mechaniky, na kterých poslední roky pracovali a i nadále pracují.

"Během posledních několika let jsme s nadšením sledovali, jak kreativní komunita Rockstaru našla nové způsoby, jak rozšířit možnosti Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption 2, zejména prostřednictvím vytvoření dedikovaných serverů pro Role Play," stojí v oficiálním oznámení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama