Riders Republic je na celý víkend zdarma
i Zdroj: Ubisoft Entertainment
Riders Republic Novinka Riders Republic je na celý víkend zdarma

Riders Republic je na celý víkend zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 9. 2023 07:00

Dneškem může odstartovat adrenalinový víkend. Ubisoft spouští trial, díky kterému si mohou všichni hráči bez omezení vyzkoušet Riders Republic zdarma. Akce potrvá až do pondělí 2. října na PC, PlayStation a Xbox.

Reklama

Adrenalinový víkend může odstartovat. Studio Ubisoft dnes pustí free-trial verzi sportovního titulu Riders Republic. Ten budeme moct bez jakéhokoliv omezení hrát až do pondělí 2. října 2023. Skvělou zprávou pak je, že se trial týká všech platforem, tedy PC (Steam, Epic Games Store), PlayStation a Xbox. Během následujících tří dnů se budeme moct pustit například o lyžování, BMX nebo skateování. Jestliže preferujete spíše něco více adrenalinového, vyzkoušet si můžete létání na wingsuitu ve zcela otevřeném světě.

"Naskočte na obrovské hřiště pro více hráčů Riders Republic! Popadněte kolo, lyže, snowboard nebo wingsuit a prozkoumejte otevřený světový sportovní ráj, kde je na vás, abyste si vytvořili pravidla – nebo je porušili." Dočteme se v oficiálním popisku hry. Tak honem stahovat, času není moc! Nicméně veškerý náš postup trialem se ukládá na účet, to pro případ, že bychom se později rozhodli hru zakoupit (aktuálně je ve skvělé slevě).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama