REVEIL je nový psychologický horor, ve kterém se vydáme do cirkusu
i Zdroj: Pixelsplit
Novinka REVEIL je nový psychologický horor, ve kterém se vydáme do cirkusu

REVEIL je nový psychologický horor, ve kterém se vydáme do cirkusu

David Vondráček

David Vondráček

24. 2. 2024 13:30

Indie studio Pixelsplit už za sebou několik her má, Reveil je ale jejich prvním hororovým pokusem. Zaměří se zejména na příběh, hádanky, průzkum a pochopitelně i na strach.

Reklama

Reveil se odehrává z pohledu první osoby a vžijeme se do kůže Waltera Thompsona. Ten se zničehonic probouzí a na nic si nepamatuje. Jeho rodina je pryč. Jediné na co vzpomíná je jeho práce v cirkusu Nelsona Brose. Halucinace a realita se velmi rychle začnou proplétat a nebezpečí je čím dál tím větší. Zlomí vás vaše minulost a všechno to, co se kolem děje? Nebo porazíte vlastní démony a zachráníte svoji rodinu?

Reveil samotný slibuje hluboce psychologický zážitek, při kterém budete zpochybňovat úplně všechno. Hra pak bude rozdělena do pěti kapitol v propracovaných prostředích, ve kterých budeme hledat stopy, řešit hádanky a čelit zdejším cirkusovým hrůzám. Máme pro vás jen jednu radu. Pořádně se dívejte a snažte se nepřijít o rozum. Na tomhle místě se to totiž může stát velmi snadno.

"REVEIL je hrou a psychologickým thrillerem vyprávěným z pohledu první osoby, který se zaměřuje na příběh, hádanky a průzkum. Zjistěte, co se odehrává v nitru Waltera Thompsona a co s tím má společného jeho temná minulost v Cirku Nelsona Brose.„ Tahle o Reveilu mluví popisek na Steamu.

Na Reveil nebudeme ani muset čekat dlouho. Hra vychází už 6. března. Sluší se i říct, že má velké ambice. Kromě PC bude k dispozici i na PS4 a PS5, Xbox One a Xbox serii X/S. Hra ale v českém jazyce bohužel nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama