RESISTOR je nové příběhové RPG o automobilových závodech
i Zdroj: Long Way Home
Novinka RESISTOR je nové příběhové RPG o automobilových závodech

RESISTOR je nové příběhové RPG o automobilových závodech

David Vondráček

David Vondráček

25. 2. 2024 14:00

Studio Long Way Home vydává přes vydavatele PQube svou první hru: Otevřený svět plný kaskadérských a výbušných závodů, na jehož pozadí probíhá spletitý příběh.

Reklama

Roku 2060 se světové vlády zničily navzájem. Místo nich teď vládnou samostatné městské státy, které mají pod palcem mocné korporáty. A právě tyto korporáty pořádají ve jménu přátelství masivní závody pro zábavu lidí. Hlavní výhra z těchto závodů má být lepší život. V samotných závodech je pak vše dovoleno, závodí se tedy skutečně na život a na smrt. My hrajeme za kluka nebo holku, jménem Aster a rozhodneme se soutěžit, abychom zachránili naši nemocnou matku. Život pod korporáty ale možná není tak idylický, jak se může na první pohled zdát. 

Hlavní náplní Resistoru budou závody rozhodně to ale není to jediné, co nám hra nabídne. Protože jde o otevřený svět, můžeme projíždět po rozlehlých pouštích, prozkoumávat zdejší základny, nebo různé městské části. S tím souvisí i příběh hry. Od postav ve hře můžeme přijímat různé mise, které nám zvýší naši pověst, což může odemknout další příběhové linie a konce hry. Pak jsou tu souboje s bossy, které když porazíte v závodě, získáte různé bonusy. Na tohle všechno ale nebudete sami. Vaše vlastní základna se může díky vaší reputaci rozšiřovat a proto budete potřebovat svůj vlastní tým, který se vám o ni bude starat. Nezapomeňte, že se o vaše auto musí taky někdo starat. 

Resistor toho zkrátka nabídne víc, než jen rychlá auta. Takže se pořádně připoutejte, protože tahle jízda bude smrtící.

"Nabitá příběhová dobrodružná RPG hra s otevřeným světem, kde se účastníte kaskadérských závodů a výbušných automobilových soubojů! Sestavte svůj vlastní tým a odhalte spletitý příběh, zatímco snažíte zničit utlačující megakorporaci a jejího záhadného ředitele.„ Takhle o Resistoru píše popisek na Steamu.

Datum vydání ještě neznáme, očekává se ale, že hra vyjde ještě v letošním roce. Kromě PC, bude hra dostupná na PS5, Xbox Series X/S a také na Nintendo Switch. V českém jazyce ale bohužel nebude. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama