Remasterovaný Slender: The Arrival dorazí 18. října
i Zdroj: Blue Isle Studios
Slender: The Arrival Novinka Remasterovaný Slender: The Arrival dorazí 18. října

Remasterovaný Slender: The Arrival dorazí 18. října

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 9. 2023 12:30

Graficky vylepšený Slender: The Arrival dorazí zhruba v polovině října. Pro majitele původní hry bude zdarma. Xbox verzi si můžete předobjednat už dnes, zatímco PlayStation hráči si musejí chvíli počkat. V článku se pak můžete mrknout na nové gameplay záběry.

Reklama

Slender: The Arrival slaví 10. narozeniny. Ačkoliv nikdy nešlo o nějak extra podařený horor, samotný Slenderman své fanoušky má a vždycky mít bude. Oblíbená hororová postava se vrací - ovšem pouze v rámci updatu, který dorazí již 18. října. Update byl oznámen koncem července, bohužel ale bez nějakých detailů, otázkou například byly platformy. Původní díl vyšel prakticky všude, na PC, konzole Xbox, PlayStation, Switch, ale také na mobilní systémy iOS a Android.

Dnes už víme, že “remaster” bude dostupný v rámci updatu pouze na PC (Steam/Epic Games), PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra přechází na Unreal Engine 5.2, díky kterému se dočkáme vylepšeného nasvícení, detailů a rozlišení. Nepůjde však pouze o grafickou aktualizaci, tvůrci slíbili zásah do příběhu. Jak moc se změní a co bude nového, to se dozvíme zhruba v polovině října. Xbox verzi si můžete předobjednat už nyní, PlayStation od 19. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama