Remaster legendární hry Need for Speed: Underground 2 vypadá skvěle
i Zdroj: Spite.cz / Copilot
Underground 2 Novinka Remaster legendární hry Need for Speed: Underground 2 vypadá skvěle

Remaster legendární hry Need for Speed: Underground 2 vypadá skvěle

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 2. 2024 10:00

Need for Speed: Underground 2 letos oslaví už 20 let. Své roky má už za sebou, což se samozřejmě podepsalo na grafické podobě celé hry. Nicméně remaster vypadá skvěle!

Reklama

Need for Speed: Underground 2, legendární hra, kterou si pravděpodobně užil každý z nás. Hra byla vydána v roce 2004 pro PC, PlayStation 2 a Xbox, a letos oslaví již 20 let od svého vydání. Ačkoliv zůstává jedním z nejoblíbenějších dílů dlouhé série, stáří bohužel vynikne i při použití nejlepšího grafického nastavení.

Navzdory silné poptávce hráčů po pokračování v podobě Underground 3, se EA rozhodlo nabídnout tituly, které fanoušky zrovna neoslovily. Místo toho přineslo například dva roky staré Need for Speed: Unbound nebo remaster titulu Hot Pursuit.

Nicméně, díky zručnosti některých nadšených tvůrců byl remaster Need for Speed: Underground 2 realizován nezávisle. Tento projekt využívá aplikaci RTX Remix, která umožňuje jednoduché vytvoření remasteru starších her. Nová verze Underground 2 nabízí vylepšené nasvícení, textury a podporu 4K rozlišení. Je třeba zdůraznit, že tento projekt je dostupný pouze majitelům grafických karet RTX. Stáhnete jej zdarma na stránkách Moddb. Výše už se můžete mrknout na výsledek, vypadá parádně, co myslíte?

Další díl a remake

Electronic Arts a Criterion Games mají v tuto chvíli chystat další díl. Kromě toho údajně vzniká i oficiální remake populárního Most Wanted. Insider dokonce tvrdí, že by měl dorazit ještě v průběhu roku 2024. Pokud se informace zakládá na pravdě, oznámení přijde už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama