Radiolight je český příběhový thriller inspirovaný hrou Firewatch
i Zdroj: Radiolight / Krystof Knesl
Radiolight Novinka Radiolight je český příběhový thriller inspirovaný hrou Firewatch

Radiolight je český příběhový thriller inspirovaný hrou Firewatch

David Vondráček

David Vondráček

8. 1. 2024 15:30

Indie studio, za kterým stojí Kryštof Knesl se představí na Steamu se svojí první hrou. Ta měla vyjít už v roce 2022, kvůli všemožným problémům však dorazí až letos.

Reklama

Hra se odehrává v 80. letech v malém městě Ashwood Creek, kde jako bývalý policista budeme pracovat na jedné vrátnici. Poklidná práce se změní v momentě, kdy se začnou dít velmi podivné okolnosti. Hra si bere inspiraci z úžasné adventury Firewatch, hodně tedy budeme komunikovat s naší zpřísněnou duší přes vysílačku a prozkoumávat okolí města. 

Hra bude mít i svou temnou atmosféru, neboť se v okolí Ashwood Creek bude odehrávat něco nadpřirozeného. Naším úkolem bude zachránit své přátele a rodinu. Celkový příběh se pak bude odvíjet dle našich rozhodnutí, která přijdou v průběhu dějové linky.

“Radiolight je thriller z první osoby odehrávající se v malém americkém městečku v 80. letech, kde používáte vysílačku a vaše policejní zkušenosti k tomu, abyste se postavili nadpřirozenu a zachránili svou rodinu a přátele.” Tohle si o hře můžete přečíst na Steamu.

Hra je v plánu na 1. kvartál letošního roku. Hru si budeme moci užít i v češtině. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama