Quantum Error v recenzích totálně vyhořel, hra v průměru dostává pouhých 5 bodů z 10
i Zdroj: TeamKill Media Studio
Quantum Error Novinka Quantum Error v recenzích totálně vyhořel, hra v průměru dostává pouhých 5 bodů z 10

Quantum Error v recenzích totálně vyhořel, hra v průměru dostává pouhých 5 bodů z 10

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 11. 2023 13:00

Ani tohle se bohužel úplně nepovedlo. Quantum Error schytává velkou kritiku a v recenzích si odnáší jen velmi průměrná hodnocení. Tento projekt zachránil jen fakt, že jede na Unreal Engine 5, což hře výrazně pomohlo. Základy jsou ale ohodnocené jako "příšerné".

Reklama

Vývoj Quantum Error se mírně protáhl, za vše pravděpodobně může fakt, že hra přešla z původně využívaného Unreal Engine 4 na pátou generaci, což samozřejmě vítáme. Datum vydání je za rohem, hry se dočkáme již v pátek 3. listopadu ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Jestli se teď ptáte, kam se poděla starší generace konzolí, studio ji zrušilo, i v tomto případě za to může přechod na vylepšený engine. 

Nicméně první recenze jsou venku, jak se hře dařilo? Jak už bohužel napovídá nadpis článku, výsledek dlouho očekávaného hororu dopadl velmi špatně, hra chystává kritiku a prakticky nedostává více než 5 bodů z 10. Co se recenzenti zkritizovali? 

Špatně je téměř všechno..

  • Velmi špatná AI nepřátel
  • Nevypadá to na hru aktuální generace
  • Špatný soubojový systém
  • Bugy
  • Stále opakující se monstra
  • Nezáživný příběh

Našlo se ale přece jen něco, co recenzenti pochválili, spíše to ale vypadá, že si do tvůrci rýpli. “Prvky ve hře by se daly dokonale využít pro hasičský simulátor.” Novinář Henry Viola tím pravděpodobně reaguje na jednu z mechanik, kde hasičským přístrojem hasíme oheň, abychom mohli projít do dalších míst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama