Původní DOOM míří na novou platformu, nově si jej budeme moct zahrát na sekačce
i Zdroj: Husqvarna
Novinka Původní DOOM míří na novou platformu, nově si jej budeme moct zahrát na sekačce

Původní DOOM míří na novou platformu, nově si jej budeme moct zahrát na sekačce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 2. 2024 19:00

Legendární střílečku DOOM z roku 1993 dnes hráči mohou hrát prakticky na každé platformě. Nicméně co předvedla společnost Husqvarna, to jste ještě neviděli.

Reklama

Původní díl série DOOM je tak starý, a tak nenáročný, že jej dnes spustíme prakticky na každém zařízení. Stačí šikovné ručičky a DOOM (z roku 1993) si zahrajeme třeba v poznámkovém bloku nebo na obyčejné kalkulačce. Nicméně, na tomto zařízení by vás to asi nikdy nenapadlo. Společnost Husqvarna právě oznámila, že si legendární DOOM budeme moct zahrát i na zbrusu novém modelu zahradní sekačky jménem Automower Nera. Více v popisku níže a přiloženém traileru.

"Připravte se na nezapomenutelný zážitek plný adrenalinu, který vás zavede do temných chodeb a pekelných území, zplodených démony. Legendární videohra DOOM® z roku 1993 se brzy stane dostupnou i pro modely robotických sekaček Husqvarna Automower® NERA od dubna tohoto roku. Tato revoluční aktualizace, známá jako "pekelná aktualizace", bude k dispozici ke stažení prostřednictvím aplikace Husqvarna Automower® Connect. Toto rozhodnutí vypustit hru pro majitele těchto produktů následuje po ohromujícím úspěchu, který robotické sekačky DOOM x Husqvarna zažily na herní události DreamHack Winter 2023." Stojí v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama