Psychologický horor ILL je tak brutální, že YouTube jejich videa maže
i Zdroj: Team Clout
ILL Novinka Psychologický horor ILL je tak brutální, že YouTube jejich videa maže

Psychologický horor ILL je tak brutální, že YouTube jejich videa maže

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 12. 2023 13:00

Hráči si všimli, že z YouTube mizí videa hry ILL. Znamená to zrušení vývoje? Pravděpodobně ne, jen jsou videa tak brutální, že se YouTube zkrátka nelíbí.

Reklama

Když se řekne horor, automaticky to nemusí znamenat krev, utržené končetiny apod., to se ale absolutně netýká titulu oznámeného v roce 2021. Psychologický survival horor ILL si na brutalitě zakládá, a to až takovým způsobem, že YouTube jejich videa maže. Na první pohled působí jako kopie Resident Evil, nicméně detaily jsou podstatně brutálnější. Nechybí utržené končetiny, litry krve a absolutně nechutné vzhledy monster.

A to se nelíbilo platformě YouTube, téměř všechna videa byla odstraněna z důvodu příliš velké brutality. Naštěstí to neřeší například sociální síť X (dříve Twitter), kde jsou videa dodnes zachována

Horor pravděpodobně zrušen,

řešilo se na Redditu před několika dny. Hráči odkazovali právě na smazaná videa na YouTube, kde aktuálně na oficiálním kanále můžeme vidět pouze 2. Jak jsme ale uvedli výše, videa mizí z jiného důvodu, zkrátka porušují pravidla Google, respektive YouTube. 

Survival horor byl oznámen v roce 2021, ještě o rok později se objevilo pár velmi slušných gameplay záběrů, nicméně letos se o hře neinformovalo, my doufáme, že vývoj zdárně pokračuje. 

Adaptace je vaším klíčem k přežití proti ďábelským monstrózním stvořením: používejte různé strategie, hledejte životně důležité zásoby, vytvářejte základní nástroje a vylepšujte své zbraně,” uvádí oficiální popisek. Datum vydání aktuálně neznáme, mluví se však o roku 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama