PS5 verze Red Dead Redemption Remastered dostala podporu 60FPS
i Zdroj: Rockstar Games
Red Dead Redemption Remastered Novinka PS5 verze Red Dead Redemption Remastered dostala podporu 60FPS

PS5 verze Red Dead Redemption Remastered dostala podporu 60FPS

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 10. 2023 10:30

Pokud jste si pořídili slavný "remaster" hry Red Dead Redemption na PS4 a hrajete jej v rámci zpětné kompatibility na PlayStation 5, máme pro vás aspoň jednu dobrou zprávu. Rockstar Games vydal aktualizaci, díky které si na PS5 nově zahrajete s 60FPS (neuvěřitelné).

Reklama

17. srpna 2023, den, kdy Rockstar Games zklamal miliony hráčů po celém světě. Vydal dlouho očekávaný “remaster” westernovky Red Dead Redemption, avšak pouze na konzole PlayStation 4 (je možné hrát díky kompatibilitě i na PlayStation 5) a Nintendo Switch. Nějak velké rozdíly mezi novými a starými verzemi hry nejsou, jde zkrátka o obyčejný port, který i na dnešních konzolích jede na ubohých 30FPS (přičemž jde o 13 let starou hru).

To se ale díky novém updatu mění. Konkrétně PS5 verze dostala aktualizaci, díky které se hru můžeme zahrát s podporou 60FPS. Jak Rockstar na sociální sítí X.com dodává, týká se to také DLC Undead Nightmare. My v tuto chvíli stále doufáme, že se port brzy objeví také na konzolích Xbox Series. Stále pak chybí i PC verze, na tu Rockstar jako kdyby nikdy ani nepomyslel. Přesto ji šéf studia nevyloučil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama