První velké informace o GTA V
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka První velké informace o GTA V

První velké informace o GTA V

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 4. 2012 17:03

První velké informace přinesly náhle na sobě hned desítky magazínů. Samozřejmě zahraniční. Něco jsme se dozvěděli z blogu jednoho "ex" výrobce Rockstaru. Také jsme se dozvěděli, že na GTA V spolupracují Čeští..

Reklama
První velké informace přinesly náhle na sobě hned desítky magazínů. Samozřejmě zahraniční. Něco jsme se dozvěděli z blogu jednoho "ex" výrobce Rockstaru. Také jsme se dozvěděli, že na GTA V spolupracují Čeští..

lidé z Czech 2K. Prý budou pomáhat s animacemi a "videi" mezi různými kapitolami. Pokud nevíte kdo Czech 2K je, tak Vám to mohu přiblížit například hrou Mafia II, kde jsou jejich výrobcem. Tuto zprávu officiálně napsalo  Rockstar  na svém webu. 

Teď už ale k hlavní zprávě. V oficiálním traileru Grand Theft Auto V jsme mohli vidět hory, zvěř jako jsou psi, kola, ale také vodní skůtry. Vše z traileru vážně ve hře bude. Ty, kteří bavilo nejvíce San Andreas můžou být jedině nadšeni z nového dílu. Mafie, drogy, vraždy a vše co bylo v San Andreas bude i v GTA V. Ovšem poměrně o dost větší. Nebude chybět také posilovna, vykrádání domů a bytů. Dozvěděli jsme se také, že se celý děj bude odehrávat pouze v jednom městě, které dobře známe. Los Santos. L.S. bude rozdělené ale na tři části, které budou obrovské a dostávat se z jednoho do druhého nebude na minutu. Tunely a různé cesty povedou z jednoho místa do druhého. 
První velké informace o GTA V

Los Santos je známé svou krásou, jako jsou pláže, několik NightClubů do kterých mimochodem budeme moci opět přijít. Tři části LS se jmenujou Greater: Los Santos, Greater Naranja Area a Los Puerta. Nyní Vám je trochu přiblížím.

- Greater: Los Santos: Imituje Los Angeles, kde nechybí nápis "Vinewood - Hoolywood". Zůstané také největším gangterským místem. Nebude chybět několik desítek restaurací, venkovní posilovna, velká zločinost a spousty baráků. Bude to také jedno z míst, kde budeme trávit největší čas ve hře. 
- Greater: Naranja Area: Bude obsahovat klasické americké náměstí a místo, kde by mělo být nejvíce firem, národní park, něco jako jsme viděli pomalu v celé GTA IV. 
- Los Puerta: Měla by imitovat takové ty prostředí u hor, kde jsou hranice s Mexikem, ovšem zde žádné takové nebude. 
Mezi těmito části rozložení města budou právě zmiňované hory, jen tak mimochodem, o sněhu se nic neví, ale v Traileru jsme mohli vidět lehce zasněžené. Dále se zde budou nácházet řeky, takže čekejme opět mosty a zahuštěné lesy.
První velké informace o GTA V

Jen doufejme, že se bude i něco v těchto místech odehrávat, kdyby tam byly jen tak, asi by to ztratilo veškerý smysl. Ve meštěch můžete dělat dýlera drog nebo prodávat na černo zbraně, je to dobrý cesta k penezům. Cestou městem Vás můžou zastavit lidé, kteří budou vyžadovat nějakou drogu. Můžou být i nebezpeční, buď riskněte prodej, nebo jej zabijte a oberte o vše co má. 

Pokud zrovna u sebe nebudete mít drogu, můžete mu zkusit prodat zbraň. Zbraní na blízko bude tentokrát vážně požehnaně. Sekera, basebolová pálka, golfová hůl nebo mačety. V městech také budeme využívat hned několik přítelkyň, na které časem narazíme. To jestli si je budeme moci najít přes internet jako v GTA IV se neví, dokonce aní nevíme, zda internet a pc v GTA V bude. To ovšem nemění nic na tom, že přítelkyně se budou hodit. Každá z nich totiž stejně jako v San Andreas bude mít něco víc. V městech budou také schránky, kam si budete moct ukládat své věci, například zbraně nebo drogy. Vše co budete potřebovat. 
Nebude chybět ani založení party, která Vám pomůže vykrást byty nebo velké vilky. Samozřejmě krást můžete i sami, stačí si najít dodávku, která dokonale poslouží k odvozu zboží. Vzít do ruky by mělo jít skoro vše. 
A opět se vracíme skoro do San Andreas. V Los Santos bude hned několik autoškol, kde se naučíme řidit vozidla nebo motorky. Přibylo hned několik kol, takže BMX by měla být jedna z rychlých možností jak se někam dostat. Budeme moct dokonce navštívit i střelnici, kde si vylepšíme skill zbraní. 
Na co by jsme si měli dát pozor jsou huliči trávy. Pokud budete trávit čas vedle nich, když zrovna budou požívat trávu, tak Vás to může "zkouřit" také. Výrobce nezapoměl ani na alkohol, stejně jako v GTA IV se budeme moct opít do němoty.
O dopravě se toho zatím moc neví. Co ale zatím víme je, že by město mělo obsahovat tramvaj, metro ale i klasický vlak. Vyjimkou nebude zastavení taxiku nebo koupě auta v salonu. To si budeme moci určitě vzít i jinak ehm my víme. Rozdíl od GTA IV je i další. Na vodě můžeme využít vodní skůtr nebo můžeme si vklídku zasurfovat na prkně. Letadel bude hned několik. San Andreas nám dalo celkem slušný výběr, něco podobného čekejte i teď. Aut bude také požehnaně, budou tam jak staré třeba 50 let, tak ale i uplně nové. Značky opět budou použity tak jak jsme na ně zvyklí. Fiktivní a známí. 
To by pro tentokrát stačilo, doufejme že se brzy objeví více informací, které nám doplní několik neznalostí. Nakonec si můžete zhlédnout video, které je údajně z BETA verze GTA V. Fanoušci a lidé píší, že jde o fake a engine z GTA IV převedený do GTA III.
První velké informace o GTA V
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama