Souhrn uživatelských recenzí na The Day Before, opravdu to je tak tragické?
i Zdroj: Fntastic
The Day Before Novinka Souhrn uživatelských recenzí na The Day Before, opravdu to je tak tragické?

Souhrn uživatelských recenzí na The Day Before, opravdu to je tak tragické?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 12. 2023 23:00

Máme tady první recenze na The Day Before, samozřejmě ty uživatelské, jelikož je hra teprve v předběžném přístupu. A bohužel už v úvodu to hra schytává ze všech stran.

Reklama

Studio Fntastic skutečně po několika odkladech vydalo dlouho očekávaný survival The Day Before. Většina hráčů už s vydáním nepočítala, nicméně hra je venku a sbírá první uživatelské recenze. Jak je na tom po úvodních několika hodinách? Na Steamu je v průměru označena jako “extrémně záporná”. Jsou ale hráči jen zaujatí, nebo je na tom The Day Before skutečně tak příšerně, jak to dle recenzí vypadá? 

Pojďme omrknout několik posledních uživatelských recenzí. 

  • @Inias: Je úplně jiný, než se objevuje na trailerech... Hratelnost je velmi špatná a není to ani otevřený svět, jak se říká. Je to naprosté zklamání. Je to podvod
  • @Dlane1: Jedním slovem katastrofa.
  • @KossGeorgeNejvětší omyl roku 2023.
  • @Jekyll: Opravdu žádná možnost soubojů na blízko?
  • @Daqvuav: Tohle není survival, nejsou tu žádné prvky přežití!

Spousty hráčů v recenzích zmiňují především dvě věci. “Hra není open-world” a “nemohli jsme se připojit k serverům”. Hráči by samozřejmě v první řadě měli pochopit, čemu se říká open-world, v zásadě jde o otevřený svět, hra vás doslova nežene jednou ulicí za svým cílem, můžete bez problémů navštěvovat různá místa, lootit prakticky kde chcete, ve výsledku je však pravdou, že cílem je jeden daný úkol a hra se v žádném případě nerovná MMORPG, ale klasické extrakční střílečce.

My několik hodin sledovali živé vysílání twitch/kick streamera pod přezdívkou Fokzik, který zpočátku problémy s připojením měl, nicméně napojil se, a další problémy s připojením se neobjevily. Během hraní pak občas došlo na FPS dropy, sem tam vynechaly hit-boxy, ve finále ale zdaleka hra nepůsobí tak špatně, jak lidé hlásí v recenzích. Graficky nevypadá vůbec špatně, stejně tak pohled první osoby, který z nepochopitelných důvodů ve hře není, během bulding režimu ale ano, a vypadá velmi dobře. Co se týče samotného světa, není zdaleka tak “úžasný”, jak jej Fntastic studio prezentovalo, je prázdný a nezajímavý. 

Jiní streameři ale takové štěstí, jako Fokz neměli, například streamerce HollyRex se objevila tato neskutečně obrovská postava, která se nakonec změní v cosi létajícího. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama