První hra od The Initiative hráče zklame, tvrdí insider
i Zdroj: Spite.cz
God of War Novinka První hra od The Initiative hráče zklame, tvrdí insider

První hra od The Initiative hráče zklame, tvrdí insider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 12. 2020 15:31

Studio The Initiative patří mezi nejprofesionálnější vůbec. Svoji debutovou hru však ještě neoznámili, přesto se tvrdí, že hráče zklame.

Reklama

Na konci roku 2018 oznámil Microsoft, že složil ambiciózní studio The Initiative, které v následujících letech bude vytvářet AAAA hry pro konzole a Windows 10. Studio se skládá ze spousty veteránů, kteří působili v největších herních studiích po celém světě. Pokud vám máme vyjmenovat ty nejlepší, tak se spousty z nich podílelo například na The Last of Us 2, Uncharted, GTA 5, Max Payne, Red Dead Redemption 2, Gears of War nebo Tomb Raider. Zkrátka má jít o nejprofesionálnější studio z celé grupy XBOX Game Studios. O svojí první hře stále nemluví a to přesto, že Microsoft tvrdil, že se prvních informací dočkáme v roce 2020. Jediné, co však víme je, že hra poběží na aktualizovaném Unreal Engine 4.

Na Redditu a dalších fórech se již nějakou dobu spekuluje, o co by mohlo jít, všem je díky prvním informacím jasné, že půjde o akční střílečku, The Initiative potvrdilo, že ve hře uvidíme spousty střelných zbraní a možností úprav. Co zatím nezní vůbec špatně, že? 

Hráče chce vrátit zpět na zem insider Nick Baker, který tvdí, že XBOX hráče první hra od The initiative zklame. Proč? Prý rozhodně nejde o titul, který všichni očekávají. V žádném případě nemá jít o konkurenci top her jako The Last of Us 2 nebo God of War, navíc má jít o epozodický titul. To by mohl být sakra velký problém pro vedení XBOXu, protože hráči očekávají konečně pořádné singleplayerové hry, které má konkurenční SONY.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama