Project L33T je nová extrakční hra inspirující se STALKER a Escape from Tarkov
i Zdroj: Holmgard Games
L33T Novinka Project L33T je nová extrakční hra inspirující se STALKER a Escape from Tarkov

Project L33T je nová extrakční hra inspirující se STALKER a Escape from Tarkov

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 2. 2024 13:00

Patří mezi vaše oblíbené hry STALKER nebo Escape from Tarkov? Potom se rozhodně mrkněte na novou extrakční střílečku Project L33T od studia Holmgard Games.

Reklama

Na seznamu extrakčních her máme další záznam. Studio Holmgard Games právě oznámilo FPS hardcore střílečku, která může připomínat příjemnou kombinaci her jako STALKER a Escape from Tarkov. Project L.3.3.T. vzniká v Unreal Engine 5 a chystá se nabídnout otevřený svět ve fiktivním městě Ozersk-3. Na jedné mapě se proti sobě utká 15 až 20 lidí, přičemž kromě dalších online hráčů cestou narazíme také na nepřátelské NPC.

Očekávat můžeme širokou škálu zbraní, které lze přizpůsobit podle individuálních preferencí. Mezi možnosti úprav patří různé typy zaměřovačů, použití kompenzátorů a tlumičů, úprava pažeb a dalších doplňků. Tím získáváte možnost vytvořit si zbraň přesně podle svých potřeb a strategií. Více i na toto téma v traileru.

Připojte se k týmu elitních žoldáků agentury L.3.3.T. a vstupte do náročných bitev vytvořených s pomocí mimozemských technologií. Bojujte proti NPC i jiným online hráčům o cenné artefakty v extrémně nebezpečném prostředí plném anomálií. Buďte připraveni čelit ztrátám, neboť smrt během expedice může znamenat ztrátu všeho, co jste si dosud vybojovali.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Project L33T vyjde v průběhu roku 2024, nicméně už nyní se můžete přihlásit do alpha verze, která proběhne v rámci několika týdnů. V současné době se počítá pouze s PC verzí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama