Project CARS 3 v recenzích neuspělo, další porážka pro Slightly Mad
i Zdroj: Spite.cz
Project CARS 3 Novinka Project CARS 3 v recenzích neuspělo, další porážka pro Slightly Mad

Project CARS 3 v recenzích neuspělo, další porážka pro Slightly Mad

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 9. 2020 06:28

Jedna z nejočekávanějších závodních her letošního roku je venku. Recenze ale bohužel dopadly nejlépe.

Reklama

I letos vyjde hned několik zajímavých závodních titulů. Mezi ty samozřejmě patřilo očekávané Project CARS 3 od Slightly Mad Studios. První díl trilogie dopadl velmi dobře a studio mělo slušně nakročeno k tomu, aby vytvářelo nejlépe hodnocené AAA závodní tituly, bohužel už druhý díl lehce pokulhával.

Po druhém Project CARS vyšlo akční Fast & Furious Crossroads od Slightly Mad, nicméně šlo o jednu z nejhorších her letošního roku. Tady si londýnské studio jméno opravdu neudělalo, hra dostala katastrofálních 3 / 10. Na řadě tak bylo na první pohled dokonalé Project CARS 3, ani to ale nedosáhlo na recenze v zelených číslech, po zhruba 20-světových recenzích má hra něco kolem 7 / 10, což není úplně nejhorší výsledek, čekal se ale lepší.

Co recenzenti kritizují? Například umělou inteligenci, "simulaci" vozu, která už není, co bývala nebo nedokonalé grafikcé prvky, které mohou hráče při závodu rušit. Vozidla jsou prakticky nezničitelná a chyby jsou i v uživatelském rozhraní. 

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizy. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama