Project 007 nově povede režisér Rodrigo Santoro, podepsal se pod sérii The Division
i Zdroj: IO Interactive
Novinka Project 007 nově povede režisér Rodrigo Santoro, podepsal se pod sérii The Division

Project 007 nově povede režisér Rodrigo Santoro, podepsal se pod sérii The Division

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 4. 2024 15:00

Připravovaný Projekt 007 podpoří zbrusu nová posila. Tou je Rodrigo Santoro, který se dříve podepsal pod sérii The Division a Avatar: Frontiers of Pandora.

Reklama

Na čem aktuálně pracuje studio IO Interactive? Jak již od roku 2020 víme, prioritním titulem je akční stealth akce “Project 007”. Dle dostupných informací, a že jich příliš není, víme, že by v následujících letech mělo jít o celou trilogii, přičemž ještě v roce 2022 se tvrdilo, že je první díl roky daleko. Není ale už ten pravý čas na odhalení celého projektu? A pracuje se vůbec ještě na něm?

Pracuje, potvrdil to oficiální příspěvek studia IO, který zároveň oznámil, že se do role šéfa připojil Rodrigo Santoro. Ten posledních zhruba 10 let působil ve studiu Ubisoft Massive, kde se podepsal pod sérii The Division a Avatar: Frontiers of Pandora. V IO dohlédne na příběhové mise, níže jeho vyjádření.

Jsem velmi nadšený, že se mohu připojit k IOI! Obdivuji, jak se studio odvažuje inovovat a vytvářet nové nezapomenutelné herní zážitky. To je zvláště pozoruhodné v dobách, kdy se většina společností zaměřuje na tvorbu pokračování. Projekt 007 si získal mou pozornost ode dne, kdy byl oznámen a cítím se neuvěřitelně šťastný, že mohu pracovat s týmem, který hru tvoří. Měl jsem možnost vidět více ze hry a už je na ní něco jedinečného.

Project 007

"Díky zcela originálnímu příběhu o Bondovi se hráči vžijí do kůže oblíbeného tajného agenta na světě, aby získali status 00 v úplně prvním příběhu původu Jamese Bonda." Stojí v oficiálním popisku hry. Více bohužel nevíme, snad se konečně letos něčeho nového dočkáme, jak zmiňujeme výše, bylo by na čase.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama