Proč Microsoft překvapivě nebyl na The Game Awards 2022?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Proč Microsoft překvapivě nebyl na The Game Awards 2022?

Proč Microsoft překvapivě nebyl na The Game Awards 2022?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 12. 2022 11:16

Ačkoliv Phil Spencer na The Game Awards navštívil, nezúčastnil se a neukázal jedinou hru. Proč? V článku vyjádření vedení Xboxu.

Reklama

The Game Awards 2022 je definitivně za námi, pokud jste neměli šanci jej sledovat v půl druhé ráno, potom doporučujeme mrknout na náš přehled toho nejlepšího, co se na akci událo - a že toho bylo dost. I letošní TGA stálo za to, viděli jsme spousty parádních her i překvapivých oznámení. Nicméně celkem překvapivě se zde neukázaly hry od Xbox Game Studios, proč?

Šéf Xboxu Phil Spencer na The Game Awards byl, nicméně jen pokecat si ve společnosti a omrknout konkurenci. Proč zde neukázal ani jednu ze spousty připravovaných her? Přeci jen jich mají ve vývoji spousty, jako například Starfield, Redfall, Forza, Indiana Jones, Perfect Dark, State of Decay 3, Hellblade 2, STALKER 2, Avowed nebo Fable. 

Ke kritice, proč se zde nic neobjevilo se vyjádřil marketingový šéf Aaron Greenberg.

"Máme toho hodně co ukázat, ale není ten správný čas. Rok 2023 bude pro Xbox úžasný, očekáváme několik velkých her." 

Je dost pravděpodobné, že Xbox brzy oznámí vlastní herní konfereci, ve které snad už něco ukáže. Ve vývoji toho je opravdu spousty a my se nemůžeme dočkat nových informací a gameplayů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama