Prison Architect 2 je volné pokračování oblíbeného vězeňského simulátoru
i Zdroj: Double Eleven
Prison Architect 2 Novinka Prison Architect 2 je volné pokračování oblíbeného vězeňského simulátoru

Prison Architect 2 je volné pokračování oblíbeného vězeňského simulátoru

David Vondráček

David Vondráček

18. 1. 2024 08:00

Studio Double Eleven chystá v březnu vydat pokračování velmi populárního vězeňského simulátoru, který bude po všech stránkách vylepšený.

Reklama

První díl Prison Architect se na Steamu těší velké popularitě. Z více jako 50 000 recenzí má průměrné hodnocení 90 %. I proto se fanoušci dočkali druhého dílu, který přinese jednu velmi zásadní novinku, z 2D přejde na 3D. Hra pak nabídne klasickou kampaň, i volnou hru. Od základů si tak znovu vybudujeme svoji věznici a budeme se starat o naše vězně i dozorce, kteří ji hlídají. 

Vývojáři slibují, že si věznice můžeme vybudovat od základů k obrazu svému. Oproti jedničce má hra nabídnout víc možností, co se týče budování, nebo zprávy zdrojů. A taky udělat co bude potřeba, aby se naši vězni mezi sebou nepozabíjeli, nebo nedomluvili na vzpouře, či útěku. 

„Vítejte architekti! Navrhněte a vytvořte si vlastní věznici ve hře Prison Architect 2. Klasická vězeňská stavitelská hra přechází do 3D a je jen na vás, abyste ji zvládli! " Tohle se o hře píše na Steamu.

Co všechno hra nabídne nového, a vylepšeného, se dozvíme už brzy. Hra vychází 26. března. Prozatím je v plánu pouze na PC a bez české lokalizace. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama