Připojení blu-ray mechaniky k nové PS5 vyžaduje připojení k internetu
i Zdroj: Sony
Novinka Připojení blu-ray mechaniky k nové PS5 vyžaduje připojení k internetu

Připojení blu-ray mechaniky k nové PS5 vyžaduje připojení k internetu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 10. 2023 13:30

Pozor, ať vás nepřekvapí tento detail. Připojení mechaniky k nové konzoli PlayStation 5 (Slim) vyžaduje připojení k internetu. Konzole jde do prodeje již 10. listopadu, v Evropě se objeví pravděpodobně až začátkem roku 2024.

Reklama

Společnost Sony nedávno oznámila novou verzi konzole PlayStation 5 (označujeme ji jako Slim), je menší, hubenější a lehčí. Prodávat se bude také v balení bez mechaniky, což ocení hráči, kteří preferují nakupování pouze skrze digitální obchod. Pokud se však rozhodnete, že chcete využívat mechaniku, bude potřeba ji dokoupit zvlášť a připojit. 

Ovšem pozor na menší detail. Jistě drtivá většina z nás má doma internet, přesto balení mechaniky upozorňuje, že první připojení ke konzoli vyžaduje připojení k internetu. Jde pravděpodobně o proti-pirátskou ochranu, která se zkrátka musí chápat. Pokud si tedy konzoli vezete na místo, kde internet není, doporučujeme mechaniku připojit už doma, kde ji v klídku aktivujete. Poté už samozřejmě vyžadovat internet nebude a můžete si ji vzít kamkoliv, kde si užijete hry offline.

Nová PlayStation 5 vyjde 10. listopadu. Do Evropy se ale dostane o něco později, mluví se o začátku roku 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama