Prince of Persia: Sands of Time Remake měl projít kompletním restartem
i Zdroj: Ubisoft
Prince of Persia: The Sands of Time Remake Novinka Prince of Persia: Sands of Time Remake měl projít kompletním restartem

Prince of Persia: Sands of Time Remake měl projít kompletním restartem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 4. 2024 16:00

Remaku hry Prince of Persia: Sands of Time se jen tak nedočkáme. Podle důvěryhodného zdroje mělo dojít ke kompletnímu restartu. Těšit se však máme na velkou kvalitu.

Reklama

Vzpomínáte na oznámení remaku Prince of Persia: Sands od Time? Možná někteří už ani ne, uběhly totiž téměř čtyři roky a hra stále v nedohlednu, co se děje? Proč ještě není venku, když bylo stanovené datum vydání na úvod roku 2021. Jenže hráči zkritizovali několik prvních upoutávek, což vedlo k odkladu na neznámo. Později jsme se z oficiálních zdrojů dozvěděli, že původní vývojářské studio Ubisoft Pune práce nezvládalo, vedení společnosti se tak rozhodlo, že projekt předá do zkušenějších rukou, Ubisoft Montreal.

Nicméně v Montrealu nenavázali na práci svých indických kolegů a projekt kompletně restartovali. Prince of Persia: Sands of Time Remake tak vzniká prakticky od nuly, což znamená, že může mít klidně i ještě dva roky do vydání. S informací nyní přišel důvěryhodný insider Tom Henderson.

To ale není zdaleka vše, Tom ve svém příspěvku tvrdí, že restartovaný projekt nepůjde v původních plánech, nýbrž dostane vylepšenou grafickou stránku (právě na to si spousta hráčů stěžovala), nové mechaniky a možnosti ve hře. Upravený má být i stealth nebo animace. Každopádně skvělý krok od Ubisoftu, původní remake opravdu působil velmi zastarale prakticky z každého úhlu.

Co se týče Prince of Persia, pokud vám nové díly chybí, buďte naladěni, v následujících hodinách, maximálně dnech má dojít k oznámení nového dílu a rovnou s datem vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama