Přidej se k nám! Hledáme nové redaktory na SPITE.cz
i Zdroj: Vlastní
Článek Přidej se k nám! Hledáme nové redaktory na SPITE.cz

Přidej se k nám! Hledáme nové redaktory na SPITE.cz

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 7. 2023 16:45

Chceš sdílet svou herní vášeň s ostatními? Máme pro tebe skvělou příležitost! Spite.cz, oblíbený herní komunitní web, hledá nové redaktory.

Reklama

Už více než 12let budujeme herní komunitu okolo Spite.cz a nyní je čas, aby z ní vzešly další tváře. Po spuštění nového webu, který nám dává mnoho nových možností cítíme, že dalším krokem je dát příležitost herním nadšencům z řad našich čtenářů, kteří nám pomohou v růstu, kvalitě a různorodosti obsahu. Proto se obracíme právě na tebe!

Koho hledáme?

Ať už si nováček, který by rád odstartoval kariéru herního redaktora, pokročilý hráč, který už dříve několik příspěvků publikoval na své sociální sítí, nebo zkušený herní matador, který pověsil redaktořinu na hřebík a chybí mu občasné psaní, dveře máme otevřené doširoka! Prostor poskytneme rádi každému, kdo se chce stát součástí Spite.cz a táhnout za jeden provaz.

Co tě u nás čeká?

  • Moderní administrace: Spite.cz používá vlastní uživatelsky přívětivý redakční systém, díky kterému bude tvá práce snadná a efektivní.
  • Kreativní prostor: U nás neexistují žádná omezení, kreativitě se meze nekladou. Moc rádi si také vyslechneme tvé nápady a podpoříme tě v jejich realizaci.
  • Otevřený a přátelský kolektiv: Spite.cz vede zkušený šéfredaktor Jakub Hergesell, který má za sebou široký tým lidí spravující také weby, jako jsou Hrej.cz, Zing.cz, PCTuning.cz, Grunex.com, Tryhard.cz a další.
  • Možnost dalšího růstu: Jsi cílevědomý, ambiciózní a výzva je tvoje druhé jméno? Pak věz, že díky úzkému propojení si velmi brzy můžeš své články přečíst také na lokálních předních herních stránkách, jakými jsou právě Zing.cz nebo Hrej.cz. Tvé hardwarové zkušenosti pak třeba ocení kolegové z PCTuning.cz.

Co od tebe očekáváme?

  • Herní vášeň: Nadšení pro herní odvětví, nemusíš být profík se znalostí historie, pokud si hráč a máš chuť sdílet nové informace nebo své zážitky ze hraní, hledáme právě tebe
  • Kvalitní psaný projev: Klíčová část. Musíš se umět vyjadřovat srozumitelně, nedělat gramatické chyby, zkrátka paní učitelka češtiny není/nebyla tvým úhlavním nepřítelem.
  • Schopnost komunikace a spolehlivost: Na čem se domluvíme, to platí, jednoduché pravidlo. Ale nejsme roboti, komunikace je základ úspěšné spolupráce.
  • Samostatný, ale týmový hráč: Spolupráce nás posouvá vpřed. Tady si nehrajeme na individuální úspěchy, naším společným cílem je týmový úspěch, který reprezentuje návštěvnost webu. Je však potřeba aby si byl samostatný a sám chtěl tohoto úspěchu dosáhnout tj. byl proaktivní, hledal si témata pro novinky/články/recenze apod.

Tak co, našel si se, chceš být součástí herní komunity a chceš sdílet svoji vášeň pro hry s ostatními? Neváhej a přidej se k nám. Napiš nám na jakub.hergesell@spite.cz mail s předmětem “Redaktor SPITE - tvé jméno”. Uveď něco málo o sobě, zpracuj ukázkový herní článek nebo novinku a také nám prosím řekni, jak často a jak aktivně bys chtěl psát.

Těšíme se na tebe!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama