Přichází další remake oblíbené hry - tentokrát s bohy! Age of Mythology: Retold
i Zdroj: World's Edge
Novinka Přichází další remake oblíbené hry - tentokrát s bohy! Age of Mythology: Retold

Přichází další remake oblíbené hry - tentokrát s bohy! Age of Mythology: Retold

David Vondráček

David Vondráček

27. 2. 2024 13:30

Po remaku hry Age of Empires přichází od studia World's Edge další. Tentokrát nepůjde o nic jiného než o legendární mytickou strategii, Age of Mythology: Retold.

Reklama

Age of Mytology není třeba příliš představovat. Staregie s bohy, monstry a lidmi je mezi hráči stále velmi oblíbená. o to víc potěší, že se tahle hra dočká svého přepracování, ve stylu Age of Empires. Můžeme se tak těšit na moderní design, mechaniky a grafiku. Na co dalšího se můžeme ve hře těšit?

Především na kampaň hry. Ta bude obsahovat 50 misí v rozsáhlém světě. Podíváme se tak například do bájné Troje, ledového Midgardu, nebo se postavíme bohovi Osirisovi v Egyptě. Novinkou má pak být mod zvaný Trials of Gods, který bude možné hrát i v kooperaci. Nezapomnělo se tak ani na multiplayer. K dispozici tak bude režim až pro 11 hráčů, ať už proti sobě, nebo proti umělé inteligenci. Rozmanitý bude i vyběr jednotek. Od trolů, mumií, kentaurů až po draky. Vybrat si budeme moci bohy z řeckého, egypského, severského nebo atlantského světa, kteří vám pomohu budovat vaši základnu, nebo naopak zničit tu nepřátelskou.

Stantě se se hrdinou mýtů, o kterém se bude mluvit ještě tisíce let. Nebo se povzneste a kráčejte po boku bohů, jako jeden z nich. V age of Mytology záleží jen na vás, jakou cestou se vydáte.

"Vstupte do věku bohů, hrdinů a příšer! Age of Mythology: Retold je strategická hra v reálném čase, kde se střetávají mýty a lidé. Zabezpečte své panství, velte legendárním příšerám a přivolejte sílu bohů, aby rozdrtili vaše nepřátele – nebo se spojte s přáteli a porazte Arénu bohů.„ Tak o Age of Mytology mluví popisek na Steamu.

Age of Mytology dorazí ještě v tomto roce, datum vydání ale zatím známé není. Jistě vás ale potěší to, že hra bude také v češtině. Kromě PC bude hra dostupná i pro macOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama