Přestřelky ve Starfield budou díky tomuto módu o něco reálnější
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Přestřelky ve Starfield budou díky tomuto módu o něco reálnější

Přestřelky ve Starfield budou díky tomuto módu o něco reálnější

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 9. 2023 12:00

Starfield může být zase o něco reálnější. Nová modifikace upravuje nekonečnou munici našich nepřátel. Po aplikaci módu NPCs Use Ammo již nebudou mít NPC postavy nekonečno nábojů, využít budou moct jen to, co mají u sebe. Podrobnosti v článku.

Reklama

Starfield není pouze o prozkoumávání planet, stavění základen nebo putování vesmírem. Cestou narazíme také na spousty nepřátelských NPC postav, se kterými nás čekají ostré přestřelky. Jenže, téměř jako v každé jiné hře, tak i ve Starfield mají NPC postavy nekonečné množství nábojů - prakticky jediné co nepřátele dělají je přebíjení zbraně. To kompletně mění nová modifikace NPCs Use Ammo.

Díky této novince bude našim nepřátelům ubývat munice, kterou mají v inventáři. Pokud jim střílením po vás dojde, začnou ji shánět jinde, například u mrtvých těl a v okolí. Tou horší zprávou pak je, že pokud všechnu munici vystřílí, prakticky jim z inventáře zmizí a na vás už nezbyde žádná.

Starfield, stejně jako každá předchozí hra Bethesda, kterou jsem hrál, poskytuje NPC nekonečnou munici, tento mod tuto výhodu odstraňuje. NPC nyní mohou docházet munice, stejně jako vám. Poté využijí svou vestavěnou funkci, která jim umožní prohledat těla nebo kontejnery, aby se znovu ozbrojili,

stojí v popisku módu. Ten stáhnete zdarma na Nexus Mods. Instalaci módu provedete následovně: Přidejte "NPCsUseAmmo.txt" do >Tento počítač > Dokumenty > Moje hry > Starfield > StarfieldCustom.ini do sekce [Combat]. Pokud ve svém StarfieldCustom.ini nemáte sekci [Combat], vytvořte ji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama