Přesný čas spuštění kontroverzního survivalu The Day Before
i Zdroj: Fntastic
The Day Before Novinka Přesný čas spuštění kontroverzního survivalu The Day Before

Přesný čas spuštění kontroverzního survivalu The Day Before

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 12. 2023 16:00 1

Dojde dnes skutečně na spuštění předběžného přístupu The Day Before, nebo studio Fntastic znovu přijde s výmluvou, proč došlo k dalšímu odkladu?

Reklama

Post-apokalyptické MMORPG The Day Before by mělo vyjít už dnes, a málokdo věří tomu, že hru skutečně uvidíme. Není samozřejmě divu, vydavatelství Mytona má za sebou několik velmi kontroverzních aktivit, stejně tak studio Fntastic, které prakticky nikdy nepřišlo s kvalitní hrou. Navíc již došlo na několik odkladů a hráči přestávali věřit, že hra skutečně existuje.

Důkazem má být dnešní večer, odstartovat má předběžný přístup, ke kterému se dostanou pouze PC hráči prostřednictvím Steamu. Kdy a v kolik k vydání dojde? Studio zveřejnilo přesné časy. Nás samozřejmě zajímá především čas v České republice, kde máme stejné časové pásmo jako například Paříž, kde je launch nastavený na 19:00 našeho času.

  • 10:00 PST (Los Angeles) 
  • 13:00 EST (New York)
  • 14:00 BRT (Rio de Janeiro)
  • 18:00 GMT (Londýn)
  • 19:00 SEČ (Paříž)
  • 5:00 AEST (Sydney)

"The Day Before nabízí hráčům jedinečně přepracovanou cestu do post-apokalyptického přežití MMO v otevřeném světě odehrávající se v současnosti na východním pobřeží USA po smrtící pandemii." Píše se v oficiálním popisku.

Hra si od první chvíle hraje na mix nejpopulárnějších akční her z pohledu třetí osoby, zmínit bychom mohli například The Last of Us ve spojení s The Division a dalšími. Jak se jí to podaří, zjistíme pravděpodobně už dnes. The Day Before vyjde v ceně 39.99$, v plné verzi pak 49.99$.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama