Přehled: To nejlepší z E3 2021
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Přehled: To nejlepší z E3 2021

Přehled: To nejlepší z E3 2021

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 6. 2021 11:21

Herní veletrh E3 2021 je definitivně u konce a žádné další konference nebudou. Pojďme si shrnout to nejlepší.

Reklama

Starfield

Bethesda / XBOX Game Studios PC / XBOX Series X/S

Jednou z nejočekávanějších her bylo rozhodně vesmírné Starfield. Hráči se těšili na pořádné gameplay záběry, datum vydání a potvrzení, zda-li nakonec opravdu půjde o exkluzivitu pro Windows a XBOX Series X/S. Po konferenci víme, že hra vyjde až 11.11. 2022 a opravdu se nechystá PlayStation 5 verze. Níže pár záběrů, na gameplay si ale ještě počkáme.

AVATAR: Frontiers of Pandora

Ubisoft PC / PS5 / XBOX Series X/S

O jedno z největších překvapení se postaral Ubisoft, který neočekávaně (ikdyž jsme si to moc přáli) ukázal první trailer pro Avatar hru Forntiers of Pandora, na které už roky pracují tvůrci The Division. Hra se chystá na "někdy" v roce 2022 pro PC, PlayStation 5 a XBOX Series X/S.

Elden Ring

FromSoftware / Bandai Namco PC / PS4 / PS5 / XONE / XBOX Series X/S

Tak jsme se konečně dočkali. Vydavatelství Bandai Namco konečně odhalilo očekávané RPG Elden Ring, vidět jsme mohli parádní tří minutový trailer a poznáme i datum vydání. Elden Ring vyjde 21.1. 2022 na PC, konzole PlayStation a XBOX

STALKER 2: Heart of Chernobyl

GSC GameWorld PC / XBOX Series X/S / PS5

Dostalo se také na první gameplay záběry ze STALKER 2, ty hráče nadchly, hra vypadá velmi dobře ať už graficky, tak dokonalou atmosférou. Vtipné bylo i samotné vyprávění příběhu. STALKER 2 vyjde 28.4. 2022 na PC a XBOX Series X/S. PlayStation 5 verze dorazí později.

Forza Horizon 5

Playground Games / XBOX Game Studios PC / XONE / XBOX Series X/S

V posledních letech nebyla očekávanější závodní série, než Forza od Playground Games. Na konferenci Microsoftu došlo k oznámení Horizon 5. Hra vyjde už 9.11. 2021 exkluzivně na PC, XONE a XBOX Series X/S. Čeští hráči se mohou těšit i na české titulky.

A Plague Tale: Requiem

Asobo Studio / Focus Home PC / PS / XBOX

O další velmi milé překvapení se postaral XBOX, oznámil vývoj druhého dílu adventury A Plague Tale od Asobo studia, ten prozatím ukázal jen parádní trailer, nicméně o příběhu nevíme nic, stejně tak o platformách či datu vydání.

Battlefield 2042

DICE / Electronic Arts PC / PS4 / PS5 / XONE / XBOX Series X/S

EA dlouho lákalo na konferenci XBOXu, kde se objevil vůbec první gameplay trailer očekávané FPS střílečky Battlefield 2042. Ten sklidil úspěch, nicméně je potřeba vidět "nefalšované" gameplay záběry a ne ty hodiny trénované a do detailu nahrané. Battlefield 2042 vyjde už 15.10. 2021 na PC, PlayStation a XBOX konzole.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Nintendo Switch

Ačkoliv se mluvilo o možném oznámení druhého dílu Breath of the Wild, nebylo to jistota. Přesto jsme se oznámení dočkali a stejně tak prvního traileru. Co se týče platforem, tady asi není o čem, jistý bude jen Switch od Nintenda. Datum vydání pravděpodobně až ve 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama