Představujeme Bellanoira: Nového mocného bosse, který přichází do Palworld
i Zdroj: Pocket Pair, Inc.
Palworld Novinka Představujeme Bellanoira: Nového mocného bosse, který přichází do Palworld

Představujeme Bellanoira: Nového mocného bosse, který přichází do Palworld

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 3. 2024 15:00

Palworld konečně dostane aktualizaci, která přinese nový obsah. A nepůjde o nic malého nebo snadného, update potěší hlavně hráče, kteří mají rádi výzvy.

Reklama

Za pouhé dva měsíce od spuštění předběžného přístupu se Palworld může pochlubit obrovským úspěchem, přitáhl do svých řad více než 25 milionů hráčů. Studio Pocket Pair přineslo do herního světa dokonalou alternativu k Pokémonům, která zde rozhodně chyběla.

Nyní se blíží nová aktualizace, která rozšíří herní obsah. Nově přichází raid, spojený s příchodem nového bosse jménem Bellanoir. Hráči se s ním mohou setkat na ostrovech Palpagos, ale pozor, je silnější, než se zdá na první pohled. Detailně představen bude již brzy, kdy se dozvíme jeho útoky a možná i slabiny. Kdy konkrétně očekávat tuto aktualizaci prozatím nikdo neprozradil. Níže už Bellanoir v traileru.

Palworld je sandboxová hra, která kombinuje prvky chování a péče o Pals s dobrodružnými misemi a bojem. Hráči mohou budovat vlastní základnu a upravovat svět, sbírat a chovat různá zvířata a prozkoumávat dynamický herní svět plný výzev a překvapení. Hra je nejčastěji spojována s Pokémon, to kvůli velmi podobným zvířatům, jejich útokům, ale také kvůli systému chytání - jde prakticky o chytání Pals do “pokeballů”.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama