Představuje se Secret of the Deep od českého nezávislého studia Esanti Games
i Zdroj: Esanti Games
Novinka Představuje se Secret of the Deep od českého nezávislého studia Esanti Games

Představuje se Secret of the Deep od českého nezávislého studia Esanti Games

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 4. 2024 09:00

České indie studio Esanti Games před několika hodinami představilo fantasy hru Secret of the Deep. Vyjde ještě v průběhu letošního roku, zahrát si ji však můžete už dnes.

Reklama

České nezávislé studio Esanti Games před několika málo hodinami oficiálně oznámilo fantasy RPG hru Secret of the Deep. Tato hra hráče zavede do středověkého světa, kde přijmou roli bezejmenného hrdiny, který se vydá na nebezpečnou cestu plnou nepřátel. Těšit se můžeme na širokou škálu nadpřirozených kouzel a samozřejmě se nesmí zapomenout na meč.

Secret of the Deep vyjde v předběžném přístupu na Steamu ještě v průběhu letošního roku. Zahrát si jí ale klidně můžete už dnes. Na právě probíhajícím ComicConu v Praze si hru můžete zahrát přímo na stánku v pavilonu A. Pokud ale čas nemáte, jistě vám vystačí přiložený teaser trailer níže.

Odhalte tajemství Hlubiny a postavte se zlu, které v ní přebývá a šeptá vaše jméno. Vybojujte naději pro ty, které svět zatratil, a objevte svou minulost. Staňte se hrdinou v akční adventuře s unikátní kombinací RPG prvků, hack ’n’ slash soubojů, hospodaření se zdroji a poutavým příběhem!” Píše se v oficiálním popisku hry.

Secret of the Deep vyjde v průběhu roku 2024, konkrétní datum bude ještě upřesněn. Skvělou zprávou pak je, že vyjde s českou lokalizací, která však zahrnuje pouze titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama