Představuje se hra Eternal Strands, inspiruje se u Shadow of the Colossus
i Zdroj: Yellow Brick Games
Eternal Strands Novinka Představuje se hra Eternal Strands, inspiruje se u Shadow of the Colossus

Představuje se hra Eternal Strands, inspiruje se u Shadow of the Colossus

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 4. 2024 10:15

Mike Laidlaw, veterán, který dříve působil v BioWare a podepsal se pod sérii Dragon Age, nyní se svým novým týmem Yellow Brick Games představil RPG hru Eternal Strands.

Reklama

Když v roce 2020 vzniklo studio Yellow Brick Games, které se skládalo z vývojářů s předchozí zkušeností z Ubisoftu a BioWare, bylo otázkou, jaké hry představí. Původně jsme čekali sci-fi titul v otevřeném světě! Nicméně minulý týden ve čtvrtek se ukázalo, že studio přichází s RPG hrou inspirovanou hrami jako Monster Hunter, Shadow of the Colossus nebo Tears of the Kingdom.

Tým o 68 členech vede zkušený veterán Mike Laidlaw, známý ze série RPG Dragon Age, a nyní pracuje na hře s názvem Eternal Strands, vyvíjené v Unreal Engine 5. Hráči se ujmou role bojovnice jménem Brynn, která na své cestě narazí na mnoho nepřátel, včetně těch, kteří dosahují výšky až 25 metrů. Očekávat můžeme široký arzenál zbraní, malebná a pestrá místa a extrémní změny počasí.

Vyzbrojeni mocnými magickými schopnostmi a arzenálem magických zbraní, musíte čelit nepřátelům, kteří představují širokou škálu hrozeb – od humanoidních konstrukcí až po tyčící se bestie. V bitvách proti rozmanitému seznamu fantastických tvorů je klíčové využít prostředí a teplotu ve svůj prospěch; například obrácení dračího ohnivého dechu proti ledem pokrytým přisluhovačům může být rozhodující strategií.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Eternal Strands vyjde v roce 2025 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na další podrobnosti si budeme muset počkat. Jak se vám tahle novinka líbí? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama