Předplácíte si GTA+? Potom si zdarma můžete aktivovat Red Dead Redemption
i Zdroj: Rockstar Games
Red Dead Redemption Remastered Novinka Předplácíte si GTA+? Potom si zdarma můžete aktivovat Red Dead Redemption

Předplácíte si GTA+? Potom si zdarma můžete aktivovat Red Dead Redemption

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 4. 2024 08:00

Jestliže patříte mezi předplatitele služby GTA+, pak se ve své virtuální knihovně trochu rozhlédněte: Rockstar Games rozdává Red Dead Redemption Remastered.

Reklama

Patříte mezi aktivní hráče Grand Theft Auto a předplácíte si službu GTA+? Potom si pro vás Rockstar Games připravil dáreček - ten jistě spoustu hráčů potěší. Kromě neustále rozdávané herní měny nebo nejrůznějších typů vozů, se nyní hráči mohou velmi jednoduše dostat k Red Dead Redemption a kladně hodnocenému DLC Undead Nightmare. Akce bohužel platí pouze pro konzolisty.

Jedna z nejoceňovanějších her všech dob s více než 170 cenami Game of the Year, Red Dead Redemption vypráví příběh bývalého psance Johna Marstona, který cestuje přes rozlehlé oblasti amerického západu a Mexika, aby vystopoval poslední zbývající členy. nechvalně známého Van der Linde Gangu ve snaze zachránit svou rodinu.

GTA+

GTA+ je předplatné určené pro hráče Grand Theft Auto Online, což je online multiplayerová složka hry Grand Theft Auto V. Toto předplatné poskytuje hráčům přístup k exkluzivním bonusům, včetně bonusových herních peněz, slev na herní předměty, bonusových vozidel a dalších výhod. Hráči také získávají pravidelné měsíční dávky herních peněz a další bonusy, které jim umožňují lépe využívat možností a zážitků z Grand Theft Auto Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama