Pražské studio Typico Games oznamuje VR hru Next Move
i Zdroj: Typico Games
Novinka Pražské studio Typico Games oznamuje VR hru Next Move

Pražské studio Typico Games oznamuje VR hru Next Move

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 11. 2023 12:00

Připravte si vaše zařízení virtuální reality, už v průběhu listopadu by měla vyjít další česká hra. Studio Typico Games představilo příběhovou plošinovku Next Move. Podívejte se na první informace, trailer a galerii screenshotů.

Reklama

Je úžasné, že se stále častěji stýkáme s dalšími parádně vypadajícími českými hrami. Jednou z dalších je VR hříčka Next Move od Typico Games. Hra nás vezme do fantasy světa, kde rozhodně nebudeme sedět na zadku s brýlemi virtuální reality. Tvůrci nás pořádně proženou, budeme střílet, lézt po stěnách a samozřejmě běhat, těšit se pak můžeme na řešení nejrůznějších hádanek.

Next Move je VR plošinovka, kde všechny vaše pohyby ve hře odpovídají vašim fyzickým pohybům.

Next Move si můžete vyzkoušet skrze demoverzi, která je dostupná na Steamu. A pokud se vám tato novinka zalíbila, už nyní si ji můžete hodit do seznamu přání. Plná verze by měla vyjít ještě v průběhu listopadu, o vydání vás budeme informovat.

Ještě jste o Typico Games neslyšeli?

“Jsme herní vývojářské studio se sídlem v Praze a jsme nadšeni, že můžeme oznámit naši první hru pro virtuální realitu Next Move. Náš tým tvrdě pracoval na vytvoření pohlcujícího zážitku, u kterého doufáme, že se vám bude líbit.” dočtete se v představení na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama