Postavte si svůj domov snů: Studio Roomvas oznámilo simulátor Interior Designer
i Zdroj: Roomvas Studio
Novinka Postavte si svůj domov snů: Studio Roomvas oznámilo simulátor Interior Designer

Postavte si svůj domov snů: Studio Roomvas oznámilo simulátor Interior Designer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 3. 2024 12:50

Máte zálibu ve vybavování bytů nebo navrhování pařanských koutků? Potom mrkněte na tuto realistickou aplikaci Interior Designer od společnosti Roomvas.

Reklama

Společnost Roomvas před několika hodinami oficiálně oznámila “videohru” Interior Designer. Jde o simulátor, ve kterém si budeme moct od základu vytvořit svůj vlastní domov, ale klidně také pracovnu, hernu, apod. 

V Interior Designer nečekejme něco ve stylu The Sims, Life by You nebo Paralives, hra chce být vzhledově realistická, nikoliv kreslená. Doslova vlastně nejde pouze o “videohru”, ale simulátor, který nabízí stovky různých doplňků, kterým navíc můžete libovolně upravovat velikost. Více už prozradí přiložený trailer.

V aplikaci Interior Designer je každý prostor jako prázdné plátno, které čeká na váš osobní dotek. Experimentujte s různými rozvrženími, barevnými kombinacemi a nábytkem v Design Sandbox a vytvořte prostory, které dokonale odrážejí váš jedinečný styl. Bez ohledu na to, jestli upřednostňujete minimalistický chic nebo eklektický šarm, aplikace nabízí něco pro každého.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Interior Designer prozatím nemá stanovené datum vydání, nicméně “hru” bychom klidně očekávali ještě v průběhu letošního roku. Oznámena byla ve verzi PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama