Post-apokalyptický Terminator: Survivors je oficiálně představen
i Zdroj: Nacon Studio Milan
Terminator: Survivors Novinka Post-apokalyptický Terminator: Survivors je oficiálně představen

Post-apokalyptický Terminator: Survivors je oficiálně představen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 3. 2024 08:00

Již letos, ve druhé polovině roku, dorazí post-apokalyptická hra Terminator: Survivors. Hráči se ujmou role přeživších a pokusí se vybudovat vše, co bylo Soudným dnem ztraceno.

Reklama

Ve druhé polovině února nás vydavatelství Nacon upozorňovalo na blížící se konferenci Nacon Connect 2024, která nedávno proběhla a přinesla nám pohled na několik velmi zajímavých titulů.

Jednou z nejočekávanějších her od Naconu je nyní rozhodně Terminator: Survivors. I když pod tímto vydavatelem vznikají i jiné velké hry, právě Terminator: Survivors nabízí prvky, které hráči dlouhodobě vyhledávají. Těšit se můžeme na rozsáhlý otevřený post-apokalyptický svět, obsahující prvky survivalu a budování.

Vše se odehrává 4 roky po Soudném dni. Naším úkolem bude, ať už solo nebo v kooperaci s dalšími hráči, sbírat materiály a různé zdroje, abychom vytvořili základní tábor a další předměty nutné k přežití. Musíme však dávat pozor na nedostatek zásob, jako je voda a jídlo. Takový svět pak obývají také roboti a sám velký nepřítel Terminátor.

"Zkoumejte otevřený svět a hledejte klíčové materiály a přeživší, které potřebujete k rozvoji své domovské základny. Nesmíte však zapomenout na jedno: Vždy vám půjde po krku obávaný a smrtící Terminátor." Stojí v popisku na Steamu.

Terminator: Survivors vyjde v předběžném přístupu již letos 21. října

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama